• IA89

    Bim aug 2016

    Hej tjejer! Jag hoppar också in här.

    I slutet av Augusti 2014 plockade jag min hormonspiral och ägglossningen där efter kom min son till som är född i Juni 2015. Han blev alltså till på första försöket.

    I början av April plockade jag bort min hormonspiral och ägglossningen där efter blev jag gravid igen, plussade i början av Maj, men graviditeten slutade i tidigt missfall. Sedan dess har vi gjort två försök (Juni, Juli) men inget av dem gick vägen. Nu sista blev jag riktigt nedslagen då jag testade med stickor och hela min kropp skrek ägglossning - och ändå tog det inte sig. Är kanske lite bortskämd och trodde det skulle gå lika enkelt denna gången. Mensen kom dessutom två dagar tidigt.

    Denna månaden tänkte jag pausa från ägglossningstest och sexa till det när vi känner för det. Vi har semester och jag ska försöka slappna av lite. Men följer ändå med här på  ett hörn om jag behöver skriva av mig!


    Nästa BIM är enligt appen 2 Augusti.

  • IA89
    Smlan skrev 2016-07-14 16:00:57 följande:

    Hoppar in här jag också. Helt ny på forumet...Vi är på försök nr 4. Fick mens 5/7 och tror att ÄL är nu till helgen eller i början på nästa vecka. Tempar och testar med ÄL-stickor. BIM borde bli 1 eller 2 augusti.Hade nog en naiv föreställning om att man skulle bli gravid så fort man hade bestämt sig. Nu efter 3 misslyckade försök är jag mer ödmjuk. Samtidigt bryter jag ihop varje gång när mensen kommer. Min man är med på tåget men han fattar inte riktigt den känslomässiga bergochdalbanan vi tjejer går igenom. Jag hoppas få lite stöttning här så att mannen får vila Jag håller tummarna för alla tjejer i tråden! Nu kör vi!


    Samma som dig! Sista mens 5/7, BIM 2 Aug enl. App och även 4 försöket här. ÄL slutet av veckan eller början på nästa Följer dig gärna. Kul med ngn på samma ställe. Tog ÄL test förra månaden men hoppar denna. Har likadant med min sambo :P Hade också stora förhoppningar med graviditet, vår son blev till på första ÄL efter uttag av spiral. Trodde det skulle bli samma här, och det blev det nästan då ägget befruktades.. Men jag fick tidigt missfall. Nu på 4 försöket börjar jag bli lite less.
  • IA89
    Anonym (Längtar) skrev 2016-07-14 18:27:40 följande:

    Hejsan hoppsan! Jag hoppar in här jag med! Jag och min sambo har bestämt oss för att försöka skaffa vårt första barn. Jag är 26 år och min sambo är 28 år Jag har längtat efter barn i flera år men har inte varit aktuellt tidigare på grund av olika orsaker. Men nu är det äntligen det dags! :D

    Vi kör inte på några ÄL-stickor då jag som många andra tror att det bara skulle stressa upp mig :P 

    Jag har BIM runt 2 aug så jag borde ha ÄL inom de närmaste dagarna. Så spännande detta!! :D


    Välkommen! Vi är i samma ålder och har BIM samma dag.
  • IA89
    BabyJ skrev 2016-07-15 02:01:22 följande:

    Ansluter mig gärna till denna grupp. Fick ett tidigt missfall i v.5 i april, nu hoppas vi på att det tar sig denna gång. Haft regelbunden mens efteråt och har bim 2/8. Sista mens var 5/7, såg att vi är fler med samma datum ????????

    Bara att kämpa!


    Fick också tidigt missfall i April, har regelbunden mens och har BIM samma datum som dig! (Även mens den 5/7 sist) Så ÄL i helgen (men testar inte denna månad) Hur länge har ni försökt?
  • IA89
    Smlan skrev 2016-07-15 08:45:26 följande:

    Ja, jag följs gärna åt! Det är som sagt första gången jag hänger i forumet men jag känner redan att det kommer bli lite lättare att ta sig igenom det här tillsammans med andra i samma situation. Speciellt kul när vi har samma datum  

    Vad tråkigt att höra om ditt missfall! Jag kan bara föreställa mig hur jobbigt det måste vara när man är så lycklig över sitt plus 

    Själv gjorde jag en abort för ca 1 år sedan. Det var helt rätt då men eftersom det inte går enligt plan för tillfället så tänker jag på aborten ganska mycket. Jag visste inte att man fick så många hjärnspöken av att försöka bli med barn.


    Att hänga här är både positivt och negativt, hehe. Man blir så inne i det också, att man kan behöva pausa ibland. Babyverkstan går en upp över öronen liksom. Men man hoppas ju och glädjs tillsammans till det där plusset.

    Ja, missfallet var trist. Men skönt att det skedde så tidigt ändå

    Jag förstår att du funderar på aborten, men försök se det positivt - du vet om att du KAN bli med barn iaf!
  • IA89

    Jag tycker det är så härligt att vi är så många här med BIM vid den 2/8! Känns härligt att där är så många andra tjejer i vårt avlånga land att följa med samma förhoppningar som mig själv och som är på samma ställe som jag och min sambo.

    Jag försöker koppla ifrån det här med barnaskapandet men igår fick jag reda på att min kusin är gravid och dessutom är det många på min instagram som plötsligt är gravida. Dessutom ser jag bara magar var jag än går... Åh, vad jag också vill.

    Är sugen på att testa med ÄLtest denna månaden trots att jag tänkt att jag inte ska. Enligt min app har jag ägglossning på Tisdag, och förra månaden timade ÄL in just det som min app sa. Mensen kom dock tidigt. Har ÄLkänningar med finnar och ont i ryggslut samt känns "svullen" och öm när vi har sex, så någonting händer iaf. Men man vet ju inte säkert...

  • IA89
    YaYa skrev 2016-07-21 00:40:50 följande:

    Mitt BIM hoppar fram och tillbaka. Trodde jag hade en mycket kort mens den 13/7 men nu idag, den 20/7 kom mensen, utan tvekan. Måste ha varit någon skum mellanblödning, aldrig haft sån förut,

    Jag kör med P Tracker-appen (tror den heter "menskoll" på svenska) nu för att få koll. Är det någon som testat den i kombination med ÄL-tester och vet om den brukar stämma? 


    Använde den förra månaden tsm med ÄLtest och det stämde. Har ställt in den efter min cykel
  • IA89

    Enligt min app hade jag ÄL i förrgår, i Tisdags. Det stämde när jag testade med ÄLtest förra månaden. Vi hade sex Lör, Sön och Tisdag. Tror ni vi täckte upp ordentligt? Denna månaden sa vi att vi skulle köra när 'andan föll på' och försöka att inte tänka så mycket på ÄL osv, och det har gått sådär...

  • IA89

    I April när jag var gravid men fick missfall var det känningar av min foglossning från förra graviditet som gjorde att jag testade.

    Jag vågar verkligen inte hoppas på något och tänker vänta med att testa så länge jag kan. Men! Jag har rejäla känningar i ryggen igen. Supertydligt. Kanske kanske........ Jag kan vara gravid. BIM 2/8, Äl+7 typ idag!

    Så slog en tanke mig.. Är det ens möjligt att ha symptom så tidigt efter ÄL?

  • IA89
    1315 skrev 2016-07-26 12:37:22 följande:

    Bim-6 idag.. Har haft tydliga symptom men varit rädd för skengraviditet i med det är så tidigt ännu.

    Köpte en testa tidigt test och ja, visst är där 2 sträck.

    Jag är alltså gravid, igen! Kan inte förstå det. Första försöket med barn nr 3.. Så mycket känslor! Jag är överlycklig, men kände snabbt hur oron steg Pga alla risker osv.

    Herregud! Vi ska få vår nr 3!


    Grattis!!!

    Vilket märke av testa tidigt?

    Bim-6 för mig imorgon! Kanske vågar mig på att testa...
Svar på tråden Bim aug 2016