• GrönaDruvan

    Nya tag efter missfall

    Hoppar in här.
    Fick konstaterat missfall 30 april (vecka 9) och det tog 6 veckor innan mensen kom tillbaka efter jag slutat blöda från missfallet... Blev så glad nu när mensen äntligen kom och började testa med äl stickor redan 5 dagar efter mens för att inte missa äl!! Dessvärre kom inte äl förräns på dag 23!!!! Och det var natten till i lördags jag fick glad gubbe på testet. Fick myst till det på torsdag kväll (hade så tydliga äl känningar trots neg äl test just då) fredag kväll och lördag kväll.
    Nu hoppas jag det tagit sig denna gång!! Känner verkligen efter redan nu minsta lilla grej!!

  • GrönaDruvan
    Isadora91 skrev 2016-07-13 21:39:20 följande:
    Förstår att du känner efter extra ni efter MF och du vet ju hur det SKA kännas när allt är som de ska och då kanske man jämför mycket kan jag tänka mig? Håller tummarna för dig!!! Hur känns det idag ?
    Ja, lite så är det. Känner efter extra mycket.
    Idag känns inte så mycket, men det har ju bara gått några dagar än... Jag väntar på att jag ska bli åksjuk, det brukar jag bli när jag är gravid
    Fast det är ju inte säkert man blir nu isåfall..
    Blev det på dag 10 efter äl sist...
  • GrönaDruvan
    U76 skrev 2016-07-14 11:35:04 följande:

    Jag fick ett tidigt missfall v6 här i början av juli, blödde ca 1 vecka. Hur länge väntar ni innan ni försökte igen ? Och efter ett missfall kommer mensen igång som vanligt?


    Jag ville vänta tills jag haft en mens, just för att veta att kroppen funkar som vanligt.
    Dock tog det ju 6 veckor innan mensen kom efter jag slutat blöda från missfallet.
  • GrönaDruvan
    Isadora91 skrev 2016-07-14 20:57:56 följande:
    Åksjuk blev jag oxå sist jag va gravid :) Så det va ett tidigt tecken för mig! Lika så lukten av varm ketchup och jag gillade oliver för första gången och blev tokig i dom, hann du få någon "craving"?
    Jag var sjukt sugen på räkor några dagar! Dagen innan påskafton köpte jag räkor och åt och någon dag innan det köpte jag en landgång och åt...visst kan man bli sugen på räkor, men det var så extremt så nu fattar jag att det berodde på graviditeten. Men inga mer cravings fick jag innan missfallet...
  • GrönaDruvan

    Jag vet inte alls vad jag ska tro... I tisdags kväll hade jag rätt ont i magen och sen såg jag att jag blödde lite. Jaha tänkte jag..mensen på gång...testade negativt på onsdag eftermiddag. Småblödde lite i onsdags och igår...tog ett test igår kväll, kollade snabbt på det och det va inget, så då slängde jag det. När jag kollade 2h senare så var där ett svagt streck.
    Jag vet att man inte kan lita på det, men kändes ändå lite skumt eftersom det dagen innan fortfarande var helt vitt.
    Tog ett test imorse och efter 5-10 min kom ett svagt svagt streck upp igen...och tog ett nytt test ikväll igen och ytterligare ett väldigt svagt streck.
    Nu är jag förvirrad. Har varit helt säker på att mensen är på gång, och har inte alls känt mig gravid direkt...
    Jag litar inte direkt på testen eftersom det är så extremt svaga streck, men det är ändå streck, så det tändes en gnutta med hopp

Svar på tråden Nya tag efter missfall