Vickan I skrev 2016-08-21 18:29:18 följande:
Du kan väl frysa in eller?
Japp.
fjanten skrev 2016-08-21 18:33:07 följande:
För det första kan du frysa in.
Bra matlåderätter (enligt mig) är:
- Pajer
- Soppor
- Grytor
- Lasagne
Jag gillar inte uppvärmd pasta, så gör vi exempelvis köttfärssås här brukar vi koka ny pasta när vi värmer upp överbliven sås. Så det är inget jag tycker är bra som matlåda! Lasagne är väl undantaget vad gäller pastarätter och uppvärmning. Älskar att värma lasagne dagen efter! Alla smakerna har verkligen krypit in i pastaplattorna då.
Stort tack!
Klickerträna skrev 2016-08-21 18:39:53 följande:
Ris tycker jag funkar bra att micra. Typ korv stroganoff och ris. Eller ris + vilken gryta som helst.
Kokt potatis kan jag inte för mitt liv micra. Knappt pasta heller. Det blir inte alls bra i konsistens.
Soppor, som nämndes, funkar utmärkt.
Sen tror jag det mesta som är tillagat klarar sig i en kall kyl 5 dagar?
Om du inte vill laga själv, så rekommenderar jag Stefano Catenacci's "gooh". De är faktiskt riktigt goda, de jag smakat. Inte frysta rätter, utan bara kylskåpade. MUMS! De kostar dock ca 60kr, men det kanske det är värt nån gång då och då. Väldigt snabba att värma och SÅ goda. Känns som mer näring i dem än frysta rätter.
Tack till dig också! Ja, Gooh köper jag ibland, men här kostar de 70 ungefär.