• Onix

    BF maj 2017

    Hej! Är det någon fler som nyligen plussat och har BF i maj som vill följas åt? Plussade i veckan och BF beräknas vara 3 maj.

  • Svar på tråden BF maj 2017
  • Systernadja

    Hallå allihopa!

    Här har ni ytterligare en tjej som "plusat". Clearblues digitala test visar gravid v 1-2. Apparna säger lite olika men BF är 5 maj 2017 ????

    Sånt lyckorus så man kan liksom inte riktigt fatta det. Första barnet för mig och min sambo - gick dessutom på första försöket ????

  • ESEJ

    Hej!

    Plussade i onsdag på ÄL+8 (något osäker pga svajande tempkurva). BF i början på maj skulle jag gissa, min cykel är oregelbunden. Ska ringa BM i morgon, någon som har tips på vad man kan säga för att få ett tidigt vul för att bestämma BF?

    Kan inte fatta det, har försökt i 10 månader. Lyckoruset och pirret i magen när man tänker på det är inte nådig :D

    Har läst en del trådar här inne men inte blivit medlem förrän nu.

  • sultanen

    Grattis till alla plus!

    Har någon redan börjat planera för hur ni ska berätta för familj/vänner? Ni med tidigare barn, hur gjorde ni förra gången/gångerna?

  • Everynewday

    Hej

    Plussade i fredags(BIM-2) med BF 6/5????

    Hade under fredagen och lördagen "magknip"(vet inte riktigt hur jag ska beskriva det) och var väldigt trött.

    Det blir vårt första barn och jag hoppas verkligen att allt går bra. Det känns så overkligt att vi ska bli föräldrar.

  • Everynewday

    Sultanen: Man vill så gärna berätta det redan nu! Trodde inte att jag skulle bli gravid denna månaden heller så jag hade en liten tanke om att kunna berätta på julafton med fina julklappar som det står mormor, morfar, moster osv. på, men det blir nog lite försent nu. Vi funderar att berätta efter v.12, kanske tidigare för de allra närmsta????

  • ESEJ

    Vi har redan berättat för våra föräldrar samt för de närmsta vännerna. Just för att ifall drt skulle gå åt skogen så har man stöd frän sina nära.

  • Lilindski

    Hej alla och stort grattis till era plus!! Det finns en annan tråd för BF maj 2017 med fler mamas to be! Där finns även info om en hemlig FB-grupp som en kan gå med i. Tråden på FL är startad av Ememem och kommer upp när en googlar BF maj 2017. Tänkte bara det kunde vara kul att samla så många av oss som väntar barn samtidigt att vara med i samma grupp! Puss o kram!

  • LizzzI

    Hörni alltså denna trötthet är ju helt otrolig.. Kan inte sova heller alls typ. Och så måste man låtsas va pigg så ingen undrar! Haha är ju helt galet.

  • Anotherone

    Hej!
    Jag har bf 1/5 med mitt andra barn. Fick in en lyckoträff nu under sommaren och är så glada! Storasyskonet har precis börjat fyran så det blir spännande att få en bebis hemma igen!

Svar på tråden BF maj 2017