0 Följare 0 Följer

Anotherone

Förälder & väntar barn

Gift och mamma till stor och liten.

Ålder

44 år

Barn

18 år     7 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Good Enough    

Intressen

Barn     Ekonomi     Träning    

Aktivitetsflöde

2019-08-11 Anotherone svarade i tråden: Fler barn eller inte: Det finns ju folk som får första barnet när de är i din ålder så onormalt är det ju inte. Prova vettja! Vad tror du att ni kommer ångra mest, att ni strulade till det genom att börja om totalt från.
Äldre 16 Nov 07:17 Anotherone svarade i tråden: När gör era barn läxorna?: Jag tycker det är skönt så att barnet är helt ledigt över helgen. Simple as that.

Vi har också en skiftarbetare i familjen, men hos oss är det tack vare det som läxorna kan göras direkt efter skolan, eftersom.
Äldre 16 Nov 01:37 Anotherone svarade i tråden: Hur visste ni att ni var redo?: Så resonerade vi också. När man nu faktiskt har möjlighet att förbereda det här stora som det innebär att bilda familj. Varför inte göra det?

Det behöver inte handla om massor av år men att.
Äldre 16 Nov 01:16 Anotherone svarade i tråden: Skulle ni betalat för NIPT vid sannolikhet på 1:459?: Jag hade gjort det!

Jag var 36 år fyllda förra året när jag blev gravid och vi fick en risk på 700-nånting, minns inte exakt idag. Så bättre siffror än du men ändock så pass att vi, eller.
Äldre 16 Nov 01:00 Anotherone svarade i tråden: När gör era barn läxorna?: Vi gör dem direkt när han kommer hem från skolan. Då är han som piggast och det blir minst tjafs. Brukar även ta en titt på morgonen vid frukost om det är något som han behöver repetera fler gånger.
Äldre 14 Nov 22:02 Anotherone svarade i tråden: Hur la ni upp er föräldrarledighet?:
Och hur många dagar?

När vi skolade in på förskolan hade vi drygt 100 SGI-dagar kvar plus en del lägstanivå.

Äldre 14 Nov 22:01 Anotherone svarade i tråden: Hur la ni upp er föräldrarledighet?: Vi sparade dagar för glatta livet :-)

Att vi kunde göra det hänger givetvis ihop med att jag jobbade deltid så att jag fick in pengar den vägen istället. Jag tycker i och för sig inte att man gjorde av med så.
Äldre 14 Nov 09:32 Anotherone svarade i tråden: Vilka arbetsuppgifter har man som anställd på donken?:
Ja usch ja, de där KSRV-tävlingarna.... Vi stod alltid två och två i kassan under finalen. En hämtade beställningen och en knappade på kassan. Vi kom tvåa ett år och fick resa till Köpenhamn!

Äldre 14 Nov 00:18 Anotherone svarade i tråden: Hur la ni upp er föräldrarledighet?: Med första barnet var nog planen att jag skulle ta all ledighet och vara hemma 1,5 år. Min man är rätt konservativ och vi diskuterade aldrig något annat upplägg. Vår son kom i februari så det var lagom att.
Äldre 13 Nov 19:42 Anotherone svarade i tråden: Vilka arbetsuppgifter har man som anställd på donken?: Jag jobbade extra där i gymnasiet och var då anställd på en större restaurang där man hade specifika tjänster, dvs alla gjorde inte allt. Utan jag tex. stod bara i kassan. Jag var aldrig i köket och jag var.