• hope88

    BF maj 2017

    JoJoNo skrev 2016-11-13 09:16:40 följande:

    Mina foglossningar började i ländryggen o som blixtrar över blygdbenet på nätterna. Ska köpa ett brett bälte.

    Har en lång kudde men är så ovant att ligga på sidan pga mina höfter som är inflammerade. Läste att man inte får ligga på rygg som gravid för det kan trycka på ngt så bebisen o mamman inte får syre. Men måste ju vara i senare delen av graviditeten. Har ont hur jag än ligger.

    Hur många ivf-försök var det ni gjorde?


    Ja bälten ska vara bra :) Håller ju ihop fogarna!

    Aa har också förstått att senare i graviditeten som man inte ska ligga på rygg. Är rädd för att hamna på rygg ändå i sömnen... Det är oerhört jobbigt när man inte hittar en bra sovställning. Får också ont i höfterna när jag ligger helt på sidan så just nu ligger jag lite halvt på höften och magen men det fungerar ju inte längre fram.

    2 st, det tog sig på andra försöket <3 Gjorde långa protokollet då. Korta fungerade inte. Ni?
  • hope88
    jooo skrev 2016-11-13 09:17:15 följande:

    Jag är här..Har också bett om inträde men får inget insläpp och inget svar på mailet. Tror jag mailade FruHolmli. Men hon kanske är aktiv alls längre?

    Tycker jag är inne i en bara väntan period nu. Bokat rul den 23 december. Har inga känningar knappt alls. Snarare känslan av att vara ogravid. Vill bara att veckorna ska springa fram. Efter RUL kommer vi börja planera, titta på kläder, barnvagn osv. Längtar <3 när har ni andra RUL?


    Åh toppen :) Skulle tippa på att det är så. De flesta är väl i fb gruppen :( Hade gärna velat vara där men vågade inte innan v12.

    Ja den eviga väntan, den är inte rolig. Vill bara njuta men har svårt att tro att den lever fast jag såg bebis senast i fredags. Ett MA är väl inte vanligt i dessa veckor?

    Vi har rul 29/12. Känns också som en evighet. Skönt att du har det innan julafton :) Samma här vill inte köpa något innan heller. Så i januari om det ser bra ut kan man börja planera/drömma lite.

    Vilken vecka är du i nu?
  • hope88
    JoJoNo skrev 2016-11-13 10:03:05 följande:

    Med sonen gjorde vi två långa protokoll och ett frysförsök. Med denna graviditeten gjorde vi ett långt protokoll men köpte ett Trepack. Trodde inte vi skulle lyckas direkt eftersom vi inte gjorde det sist. Vi gjorde icsi både nu o då.


    Så härligt att det lyckats 2 gånger :) Så glad att vi lever i denna tid då det finns så mycket assistans. Vi gjorde också icsi båda gångerna.

    Vad händer med de 2 försöken ni har kvar och betalt för?
  • hope88
    JoJoNo skrev 2016-11-13 10:19:43 följande:

    De brinner inne. Sånt himla spel med pengar detta. Men vi trodde verkligen inte vi skulle lyckas direkt eftersom det var svårt sist. O jag blev sjuk efter sonen föddes med reumatism så trodde det skulle påverka med. Men men bara att betala av o se glad ut typ ;). Man kunde låna på kliniken via ett företag, så det gjorde vi. Med sonen var det gratis eftersom det var första barnet. 3pack kostade 59000 plus alla mediciner o startbesök så cirka 67000.


    Helt otroligt vad det kostar. Borde vara gratis även efter barn nr 1. Men förstår att ni tog 3 pack. Det hade vi också gjort just för att man inte vet alls när och om det tar sig. Ja vi gjorde via landstinget nu och fick det gratis. Det sista försöket brinner inne för oss nu med om det går hela vägen nu. Hoppas!
  • hope88
    JoJoNo skrev 2016-11-13 10:20:45 följande:

    Ja tror det är

    Ganska normalt särskilt om man gjort kub. Om man inte gjort det får man lite tidigare här. Ringde ni o bokade själva? Vi skulle få lapp hemskickad men vet inte när. Ska fråga på kubet tänkte jag.


    Det är det nog :) Bara känns som en evighet som med allt annat haha:p min bm skickade en remiss och så kom kallelsen några dagar senare. Ja fråga då hoppas du får tid snart :) Å kuben kommer gå bra <3
  • hope88
    Paincake skrev 2016-11-13 10:44:08 följande:

    Hej på er! Jag är också kvar i tråden. :)

    Jag har haft jättemycket foglossning de två andra graviditeterna så jag väntar bara på att det ska smälla till ordentligt. Känner av de bakre fogarna om jag är uppe och rör mig någon längre stund eller sitter still för länge. Den främre fogen känner jag av när jag snedbelastar bäckenet. Men än så länge är det överkomligt. Har inga riktiga tips att komma med förutom rejäl smärtlindring. Fick citodon utskrivet sist, det hjälpte något. Foglossningsbälte funkar dåligt på mig då jag får sammandragningar av det. Men det är bara en period. I juni blir det bättre ;)

    Idag åkte maken och barnen till mina svärföräldrar så jag har faktiskt dagen för mig själv. Tänkte fixa naglarna, köpa ny foundation, skämma bort mig lite inför veckan som kommer. Vecka 14 idag. Heja mig!


    Hej kul med lite liv här i tråden igen =)

    Hoppas verkligen att du slipper samma jobbiga foglossning som tidigare låter inte alls kul :/

    Ja men precis en kort tid i livet och belöningen är så värt det till sommaren <3

    Åh så härligt! Man ska unna sig så njut på du :)

    Woohoo! V14 på onsdag för mig!
  • hope88
    Teresiat skrev 2016-11-13 10:57:46 följande:

    Fb gruppen för endast Maj bäbisar tror jag är stängd för nya medlemmar. Jag är med i en bf våren 2017-grupp på fb. PM:a mig era namn på fb + beskrivning av er profilbild så kan jag lägga till er ikv (man behöver vara vänner då gruppen är hemlig på fb).


    Okej vad tråkigt men hoppar gärna in i den nya. Får PM:a dig då :)
  • hope88
    Axioria1 skrev 2016-11-13 11:04:16 följande:

    Jobbigt att de är flera som börjat känna av foglossning redan. Kände själv i veckan att de värkte i blygdbenet. Känns för tidigt, vill gärna att de håller sig borta länge än.

    Var ju på kub o början av veckan och då bedömdes jag vara i 12+6. Så nu väntar jag på att få veta när vi får göra RUL. Eftersom det ska göras mellan vecka 16-20 så lär jag få en tid i år skulle jag tro (finns bara en vardag efter året innan de är fulla 21 veckor). Ska bli så spännande att få se den lille igen.


    Ja börjar smyga sig på nu men vad gör man hehe. Aj aj känner igen den smärtan! Känns som om en kniv vrider om när huggen kommer.

    Vad kul med kuben och veta lite met exakt hur du lihger till. Då är du i v15 redan snart då, skönt :) V14 för mig på onsdag.

    Jag fick rul 29/12 i vecka 19+1. Hade gärna velat ha lite tidigare. Men men. Hoppas din tid kommer snart :) Ja så underbart att se <3
  • hope88
    Teresiat skrev 2016-11-13 13:37:36 följande:

    När jag gjorde rul med sonen så var jag i v 22 om jag inte missminner.. denna gång fick jag välja tid sj och tidigast var i v 19. Tror de vill ha lite marginal i fall man skulle bli tillbaka flyttad.


    Okej ja då är det ju normalt :) Bara jag som är otålig ;) Skönt att kunna välja lite tider själv. Kan iaf inte bli flyttad på då vi gjort ivf och vet exakt befrukningsdag :)
Svar på tråden BF maj 2017