• hope88

    BF maj 2017

    Frost skrev 2016-11-15 21:35:22 följande:

    Tack! Näe det är svårt att föreställa sig, hade inte kunnat fantisera ihop hur hemskt det faktiskt var. Men u är det nya tag! De tror att det är cervixinsufficiens/försvagad livmodertapp så de har opererat in ett cerclage (band som man syr ihop livmodertappen med) i förebyggande syfte så det är bara att hålla tummarna! Är sjukskriven till bf, vila vila vila är modellen.

    Åh då är det ännu större grattis till ert plus! :) har vänner som gått igenom ivf och hela den karusellen så man har förstått att det är otroligt jobbigt, men som med allt svårt att föreställa sig hur det faktiskt är. Ja nu är det vår tur, allihopa! :)


    Kan bara ana :( Ja hur svårt det än är får man se framåt i denna graviditet. Hoppas verkligen att det här hjälper nu! Tur att läkarna har koll! Opererade de in cerclaget nu i denna graviditet? Bra att de sjukskrivit dig. Hoppas du kan hålla dig sysselsatt :)

    Tack så jättemycket! Lång väg hit men så värt det <3 Ja fler än vad man tror som gör ivf. Trodde vi var själva om det här när vi började, men ju mer vi pratade om det desto mer har vi märkt att det är vanligt. Ja ovetskapen och rädslan att det inte ska gå är värst. Är så lyckliga att det äntligen tog sig :) Det är det! :)
  • hope88
    JoJoNo skrev 2016-11-16 09:09:38 följande:

    Kub-test om en liten stund. Jättenervös!


    Det kommer gå bra! Så mysigt att se bebis :)
  • hope88
    JoJoNo skrev 2016-11-16 13:31:41 följande:

    Gick inte bra 1:2. Ska göra moderkaksprov om en timme. Är så oerhört ledsen.


    Förstår att det känns förjäkligt just nu. Oro och rädsla. Men försök tänka att det bara är en sannolikhet. Skitsvårt jag vet men det är 50% chans att bebis mår alldeles utmärkt.

    När får ni svar på moderkaksprovet?

    Gjorde ni ivf? Har för mig det. Har läst att kub kunde ge falskt högt svar vid ivf förhoppningsvis är detta bara helt fel. Hur såg nackupplarningen ut? Det kanske bara var blodprovet som gav det höga svaret.

    Håller tummarna så mycket för er! Stor kram!
  • hope88
    JoJoNo skrev 2016-11-16 15:33:24 följande:

    Siffrorna berodde helt på nackspalten som var 5.6. Skulle vara under 3. Precis när hon skulle ta fram nålen frågar jag om jag ska ta Min blodförtunnande spruta ikväll. Där var det stop. Så ny tid bokad imorgon o inga mer blodförtunnande. Tur jag sa till för annars hade missfallsrisken vid ingreppet ökat.


    Okej! Jag hoppas så att allt ser bra ut på provet! Tänker på er <3 Hur länge dröjer svaret?
  • hope88
    JoJoNo skrev 2016-11-16 16:31:00 följande:

    7-10 dagar. Dock sa hon att risken inte är

    Över även om detta inte visar kromosomändringar. Kan ist vara andra saker. En stor risk när det ser ut såhär är hjärtfel. Men skulle provet visa ok får vi nytt ultraljud med henne v 16 o v19 o så följer hon oss hela tiden. Skönt med en överläkare. O hon brydde sig verkligen. Hon var ledig imorgon o fram till måndag men valde att gå in imorgon så vi inte ska behöva vänta ända till måndag med provet. Underbar!


    Vad skönt att ni fått en bra läkare som kan följa er. Det är alltid tryggt! Hoppas så att det här ska gå bra!

    Underbart av henne - precis så det ska vara <3
  • hope88

    Gick in i v14 idag :)

    Har känt lite småobehag högst upp under revbenen på både hö och vä sida de senaste dagarna. Blir mest när jag sitter. Lite ömt typ. Men har inte ont när jag klämmer där o känner. Kan det bero på att allt flyttas upp typ tarmarna och trycker på övriga organ? Om det blir lite trängre tänker jag. Någon som känner igen sig?

    Ska till bm imorgon och tänkte höra med henne också för säkerhetsskull.

  • hope88
    FnR96 skrev 2016-11-17 11:33:57 följande:

    Jag känner igen mig! Jag tycker det är jobbigt att sitta rakt upp och ned, så lutar mig alltid. Jag har också tänkt om det är för att det blir "trångt" där inne. Att allt flyttas om! Sen har jag molande värk i magen, men det säger dom är bra då det ska betyda att allt går som det ska när man är i v 14! :)


    Skönt att någon känner samma, hann bli litw orolig hehe ;) Ja precis får också luta mig bakåt då. Frågade BM idag och hon sa att det kunde bero på ökade tarmgaser då tarmarna ligger där :p plus att livmodern växer och trycker upp organen precis som både du och jag tänkt :)

    Samma här lite molande då och då. Sen känner jag av ligamenten också när jag rör mig hastigt. Skönt att allt verkar normalt :)
  • hope88
    Paincake skrev 2016-11-17 11:34:45 följande:

    Vi har gjort nåt. Hrm, host och harkel. Lite i tidigaste laget även det här - är ju bara i v 14.

    Såg att kronan reade ut barnvagnar och vi slog till på en city, nedsatt till 45 % av ursprungspriset. Maken har önskat sig en sån sen äldsta sonen föddes men det har av olika anledningar inte blivit av. Nu fick han det.


    Hehe busigt ;) Nä men vadå lika bra och slå till! Superbra pris ju då får man åassa på :) Vi väntar till efter RUL ändå om det nu inte skulle komma ett jättebra erbjudande. Vi är inne på en emmaljunga viking, perfekt till vår hiss ;)
  • hope88

    V15 imorgon och har gått upp 5 kg men tänker inte så mycket på det så länge bebis kommer nästa vår :)

    Har RUL 23/12. Så nervös! Men längtar också! När har ni RUL?

    Har åkt på en förkylning så ligger hemma och kryar på mig! Hoppas liten är opåverkad där inne trots min hosta. Hur mår ni?

  • hope88
    Anotherone skrev 2016-11-22 13:12:27 följande:

    Krya på dig! Jag var superförkyld hela höstlovet men det är bara att vila och dricka mycket. Jag avstod från Alvedon och sov mest hela dagarna....

    Jag har RUL 6/12 så vi har bara 2v kvar nu!! Ska bli jättespännande! Jag har sett lilla bönan i vecka 8 och sen gjorde vi KUB i vecka 14 men det händer ju så mycket så det ska bli roligt att se hur stor h*n har hunnit bli nu.

    Intressant med viktdiskussionen, så jag var tvungen att kolla imorse och jag har gått upp 2kg hittills. Förra gången vet jag helt ärligt inte hur exakt viktuppgången fördelade sig, om det var i början eller i slutet men jag gick upp totalt 14kg då.


    Ja det är ju det vila vila :) Låter bli alvedon så länge jag inte får hög feber. Än så länge håller sig febern borta av sig själv!

    Åh så spännande och mysigt att få se igen snart :) Ja de växer ju så snabbt där inne!
Svar på tråden BF maj 2017