Inlägg från: Nyfikna72 |Visa alla inlägg
  • Nyfikna72

    Varför pratar ingen om att ersättning är industriprocessat skräp?

    Du får nog läsa på lite gällande innehåll i saker och ting för jag är säker på att man kan få till en ganska imponerande "obegriplig" lista på en vanlig banan också......... I övrigt så har nog ersättning födit upp fler än slagit ihjäl iallafall.

  • Nyfikna72
    Meriall skrev 2016-10-09 14:30:25 följande:
    Vilka av de ingredienserna är suspekta när man väl googlat och sett vad orden betyder? Ersättning är jättebra bebismat om man har bra vatten/köper färdigtetror. Det finns för- och nackdelar med bröstmjölk. En nackdel är att bröstmjölken kan innehålla mer miljögifter än ersättningen. En stor fördel är att den innehåller bra ämnen för bebisens immunförsvar som inte finns i ersättningen. Det skyddar bebisen mer mot infektioner och allergier. Däremot ifall modern är allergisk själv så ökar risken att barnet blir det ifall det äter bröstmjölk. Av det skälet har jag valt bort att amma. Min bebis fick donerad bröstmjölk första veckorna och sedan ersättning. Jag vill inte ta risken att hon blir multiallergisk, tar då hellre en extra förkylning.

    Det är fel, de påstår att bröstmjölken ger bättre immunförsvar men det finns inga som helst bevis på det, bara en massa antaganden. Ska de kunna bevisa nåt sånt så lär de göra tester på exakt samma enorma grupp människor som har barn exakt samtidigt och sen en vända till där de kör med ersättning. Aningens omöjligt då....... Detta är ju den största myten av de alla när det gäller amning men alla inkl bvc praktiserar den ju och skrämmer upp helt i onödan.
Svar på tråden Varför pratar ingen om att ersättning är industriprocessat skräp?