0 Följare 0 Följer

Nyfikna72

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2016-01-19 Nyfikna72 svarade i tråden: Fittans lukt och smak: Hur kan man mena att en kvinnas kön ska lukta tvål mest hela tiden, det om något är ju helt onaturligt. De ska ju smaka och lukta kön för min del. Det är nog bara en myt att en del luktar illa för det är.
2016-01-15 Nyfikna72 svarade i tråden: Ska jag sänka på pannan eller elementen: Är du på rätt saker och justerar då? Oavsett värmepanna så ska du såklart kunna sänka tempen på det som går ut till elementen. Du kanske är och pillar på pannans temp eller nåt?.
2016-01-15 Nyfikna72 svarade i tråden: krockat med mamma bil.: Frågan är ju bara varför de fattat misstankar om att du är brukaren? Om hon använder den mest och du lånat den, var kommer då misstankarna ifrån? Eller skrev du på skadeanmälan att det är din.
2016-01-15 Nyfikna72 svarade i tråden: Hur klarar ni av att lämna era små på förskolan?: Små barn klarar sig oftast alldeles utmärkt utan sina föräldrar. De som inte gör det är ju oftast de söndercurlade och dessutom ganska ofta de som står och grinar vid lämning på förskola.
2016-01-15 Nyfikna72 svarade i tråden: Hur klarar ni av att lämna era små på förskolan?: Låt mig gissa, det är en vuxen som skrivit den teorin? Herregud , alla barn är olika och varför en grinar har ju ingenting med varför en annan grinar. Såna där fakta är inga fakta bara för att någon.
2016-01-14 Nyfikna72 svarade i tråden: krockat med mamma bil.: Jo men tyvärr kan försäkringsbolaget fatta misstankar ändå och kräva bevis. De har de all rätt att göra för upplägget är otroligt vanligt. Förälder står för bil som barn använder.
2016-01-13 Nyfikna72 svarade i tråden: Punktering på sambons bil - vem betalar?: Jag (killen) köper däck, servar, tvättar och gör allt med sambons bil fast jag inte ens använder den. Köper även däck till bilen jag använder..........det är ju liksom våra bilar.
2016-01-13 Nyfikna72 svarade i tråden: krockat med mamma bil.: Den huvudsakliga brukaren av bilen ska stå, som ägare och också teckna försäkring. Om det är så men de ändå satt sig på tvären så misstänker de väl att du är brukaren och.
2016-01-07 Nyfikna72 svarade i tråden: Vad är det här för valuta? :):
Annars brukar det väl framgå i vilket land webshopen härrör från? Står ju vanligtvis bland kontaktuppgifterna och default är nog hemlandets valuta.

2016-01-07 Nyfikna72 svarade i tråden: Köttbullar ?! Ska det behöva vara såhär ?!?!:
Ts kan inte veta mycket..........ansjovis och dess spad har använts som smaksättare sen dackefejden typ. Dagens generation som aldrig äter annat än pizza och snabbmakaroner lär väl dock aldrig använda det..

Innehåll