• vickan12

    Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?

    oj gick tillbaka och läste dina inlägg nu, har du nyligen gjort ET?

  • vickan12

    men det låter ju jättebra! annars blir det lite dyrt med alla resor, såklart värt om det lyckas men ändå :) hoppas på ett plus för er nu då, när är det TD?

  • vickan12

    åh hoppas hoppas!! håller alla tummar och tår! själv väntar jag på första samtal från Ava Peters idag kl 15 :)

  • vickan12

    sessan: jo vi fick lite att fundera på igår, pratade med nån från england. Och vi hade ju tänkt ha både ägg och spermadonation, just för att vara på den säkra sidan. Efter prover och utredningar så är det ju inget fel på varken mig eller min sambo, men nu är jag nyss fyllda 42 år, så äggdonation absolut, men eftersom jag har blivit spontangravid 1 gång på 8 år och gravid 2 gånger av 3 testade IVF, som alla 3 slutade i missfall, så tänkte vi att embryodonation kanske skulle vara lösningen. Men som kordinatorn sa igår, att är det inget fel på min sambos simmare så tyckte hon att vi skulle köra på dom och äggdonation. Det är ju rätt såklart, men man har ju fått ställa om sig totalt och in och läsa på hemsidan igen, kolla antal försök, priser osv. så nu har jag fått mail frön henne som jag ska läsa i lugn och ro. Tror att det är lite dyrare.. och bara ett försök :( men slm sagt ska in och läsa mer noga nu :) vi var så inställda på just det här 3 cykel försök med embryodonation. Men som sagt har sovit på saken och idag känns det bra, var lite orolig igår, man vill ju inte att det ska misslyckas igen med missfall osv, men det är bara att bita ihop och köra:)

  • vickan12

    sessan: så sant så sant!:))
    ja det känns faktiskt bra nu när allt har fått landa lite! hur känns det för dig? TD på måndag va?

  • vickan12

    åh men gud va roligt!! grattis till plusset! va spännande :)
    vi kommer köra på äggdonation, vi ska bara få ihop alla testsvar o så, sen får vi se när vi kör igång men så snart som möjligt :)

Svar på tråden Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?