• vickan12

    Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?

    Tack sessan! Kommer säkert finnas frågor o funderingar längs vägen så jag återkommer :)
    All lycka till er! Kram

  • vickan12

    hej tarusa! kul med en till som är på gång:) japp jätteroligt om vi kan alla kan följas åt här. så spännande och helt fantastiskt det måste kännas för dig nu Sessan:) ja vi håller oss uppdaterade.
    nästa steg för oss blir spermaprov och ultraljud som Ava Peter vill ha samt fylla i frågeformuläret, sen är det väl bara att sticka till Ryssland:) ja visum såklart måste ju ordnas först. kram

  • vickan12

    Hej igen! Är det bara jag som blir alldeles snurrig av all information om allt vad äggdonation, behandlingar och priser gäller. Vad man ska välja, inte välja. Färsk eller frys? Ja många frågor blir det :) Har iaf mailat iväg all info ( journalhandlingar) från mina 3 tidigare IVF som vi gjorde 2012-2013. Samt provsvar från blodprover och ultraljudet nu senast. och har fyllt i frågeformuläret till Ava Peter. Så nu är det bara att vänta på svar/ behandlingsplan:) Va underbart Sessan att det går bra för dig, all lycka till dig:) Trixan: va kul att ni är på gång nu, kanske vi åker i samma period som er, var det äggdonation eller embryodonation ni skulle göra? Minnet är kort:) Kram på er!

  • vickan12

    Tarusa menade jag ju förstås!!
    Välkommen Trixan och grattis till plus!
    Åh vill också bara att allt ska gå fort nu så vi kan åka snart! Helst imorgon!

  • vickan12

    Hej tjejer! Tänker på er och hur det går för alla:) Jag och min sambo är verkligen i rullning nu, har ju kontakt med Maria Jeffs( svensk kordinator) som hjälper till med allt. Vi var ju inne på färsk äggdonation men nu lutar det mer åt fryst, men inget besttämt ännu. Dels pga av att det är lite billigare så att man kan göra ett till försök igen om det inte skulle lyckas på första. Alla mina blodprover visade att jag låg bra inom referensvärdena, och sambons spermier var bra sa Ava Peter. Va har ni för tankar om färsk och fryst ägg?

  • vickan12

    nån som har tips på hur man kan rena sin kropp på bästa sätt för en mer bebisvänlig miljö för framtida( hoppas) bebis i magen?

Svar på tråden Äggdonation i Ryssland, nån som har erfarenhet (2016)?