• Clefairy

    BIM november 2016

    Hejhej! Jag är ny som medlem här på familjeliv, men har följt tråden för BIM oktober på avstånd. Idag kom min mens, nästan en vecka försenad, så nästa BIM blir november! Är taggad på att försöka igen, trots att min sambo för tillfället bor i en annan stad så att det blir lite klurigt att pricka rätt. Men man gör så gott man kan!

    Eftersom min mens var så himla sen vet jag inte riktigt vilket datum min nästa BIM är, från att alltid bruka ha en 28-dagarscykel hade jag denna månad 34 dagar. Men kring 8 november kanske jag kan hoppas att mensen inte dyker upp!

    Nån som vill hänga på och diskutera symtom, förhoppningar, tester, temperaturer och allt möjligt annat? <3

    BIM-lista:

    Clefairy: 8/11, tredje försöket, första barnet

  • Svar på tråden BIM november 2016
  • TheCurious

    Hej, jag hoppar också in här. :) Jag och min man är 28 år. Jag slutade med p-piller i april men denna månaden kommer att bli vårt första riktiga försök. Ska bli spännande att följas åt.
    BIM 1 november.

  • millionvoices

    Hoppar in här med!

    Jag slutade med cerazette i juli och har fått mens 2 gånger. Förstår inte riktigt min kropp ännu men borde ha bim 10/11 om den fortsätter som den gör nu. Jag är 22 år och min sambo 23 år.

    Det blir vårat tredje försök :)

  • Treansresa

    välkommen hit alla nya=) Roligt att vi börjar bli fler och fler. 

    Jag börjar bli galen på min kropp nu. hade slutat blöda i fredags em och igår körde de till i magen som en värk o sedan började ja störtblöda. nu blöder jag som en normal mens=( Känner lite press att börja ha sex snart så vi inte missar äl. Skit MF att ställa till det.

  • anonymis3ns

    Jag hoppar också in! Har första mensen nu efter MA som konstaterades i v.9, fostret slutade utvecklas någon gång i v.5 förmodligen. Blev då gravid på första försöket, och är nu redo att försöka på riktigt igen efter missfallet. Bim runt 12 nov.

  • Fia007
    SBernin skrev 2016-10-09 01:20:36 följande:

    Hej.

    Ny här på familjeliv och vi planerar vårt första barn. Har ägglossning nu i mitten på oktober och planerad BIM 2 november. Detta är vårt första försök :)

    Ska bli spännande att följa er andra samt kunna skriva av sig och ställa frågor till fler i samma situation. :)

    Någon annan med BIM tidigt i november?

    / Sandra


    Ja har också bim 2 November! Hihi

    Vårt andra försök nu...spännande! Håller tummarna för oss båda :))
    Forgiveness is a strength, not a weakness.
  • Fia007
    Treansresa skrev 2016-10-08 13:57:50 följande:

    haha detdär hade kunnat varit jag och har varit så alla gånger. letar symtom hela tiden och testar o testar. förra månaden gick det år över 25 test varar 6 efter jag plussat haha tur de finns billiga att köpa online! 

    alltså de sjuka är att de gångerna ja verkligen varit gravid har ja typ haft noll symptom! haha


    25 st?! Wow! Haha du är snäppet värre än mig ;)

    Men det är riiiiiktigt svårt att låta bli...testerna skriker efter en!
    Forgiveness is a strength, not a weakness.
  • Treansresa
    Fia007 skrev 2016-10-09 14:57:16 följande:
    25 st?! Wow! Haha du är snäppet värre än mig ;)

    Men det är riiiiiktigt svårt att låta bli...testerna skriker efter en!
    haha ja då jag har långt mellan mensen så började jag testa redan 1 vecka innan  min. och fick plus först på bin+4. och den dagen ja fick plus tror ja de vart tre bara för o se så strecket vart starkare haha. tillslut köpte gubben digitala då han vart less:) Men minst 1 troligen 2 om dagen hahaha. det kan ju hända något under dagen:) Nästa gång kommer ja dock inte testa med veckoindikator eller efter plus. vill inte att de ska bli samma igen=/
  • Ax8

    Hej, hoppar in här :)

    Första försöket nu efter ett utomkveds i juli. Haft mens 2 ggr så nu känner jag mig redo både fyskiskt o mentalt. När jag blev gravid med utomkvedet va det på första försöket så är väldigt nervös nu. Har bara en äggledare kvar då jag va tvungen att operera bort den andra :(

    Bim beräknas 7/11 men kan lika gärna va tidigare eller senare, då mensen är väldigt oregelbunden efter x.et.

  • SBernin
    Fia007 skrev 2016-10-09 14:53:47 följande:

    Ja har också bim 2 November! Hihi

    Vårt andra försök nu...spännande! Håller tummarna för oss båda :))


    Så spännande! innebär det eventuell ÄL runt den 18/10? Håller tummarna!! :)

    Är det första barnet?:)
  • Svelin

    Jag hoppar gärna in här. Har precis haft ett mf Det är.väl inte riktigt över än, men jag hoppas att jag inte ska blöda så hemskt länge till. Fick ett pluss efter jag börjat blöda så jag hade redan räknat med att det var kört, men sen tyckte jag att "mensen" var så konstig så jag tog ett test och fick ett svagt pluss. Därför har det inte varit så jobbigt att acceptera missfallet. Är även glad att det tog sig överhuvudtaget. Detta var 6:e försöket och jag började bli rädd att vi väntat för länge med att försöka få till en trea. Vi är 35 och 36 år nu så det är ju skillnad mot när vi var 25 och 26 och jag blev gravida med första barnet. Jag har ingen aning om när bim är för jag vet inte närifrån man ska räkna. Appen räknar från när jag fick neg på gravtestet, men jag blödde ju redan innan plusset på gravtestet. Så jag får helt enkelt se när äl kommer och utgå från det. Men det borde bli någon gång i början av nov om det inte förskjuts en massa pga mf:et.

Svar på tråden BIM november 2016