• Clefairy

    BIM november 2016

    Hejhej! Jag är ny som medlem här på familjeliv, men har följt tråden för BIM oktober på avstånd. Idag kom min mens, nästan en vecka försenad, så nästa BIM blir november! Är taggad på att försöka igen, trots att min sambo för tillfället bor i en annan stad så att det blir lite klurigt att pricka rätt. Men man gör så gott man kan!

    Eftersom min mens var så himla sen vet jag inte riktigt vilket datum min nästa BIM är, från att alltid bruka ha en 28-dagarscykel hade jag denna månad 34 dagar. Men kring 8 november kanske jag kan hoppas att mensen inte dyker upp!

    Nån som vill hänga på och diskutera symtom, förhoppningar, tester, temperaturer och allt möjligt annat? <3

    BIM-lista:

    Clefairy: 8/11, tredje försöket, första barnet

  • Svar på tråden BIM november 2016
  • Treansresa
    Clefairy skrev 2016-10-18 19:37:57 följande:

    Håller med om att det ser positivt ut! :D

    Hur gör alla ni andra egentligen med sexet, koncentrerar ni det kring ägglossning eller har ni sex typ varannan dag hela cykeln?


    Vi körde från mensslut till 1 v innan bim varje dag. Tog sig då. Denna månad har vi ej kunnat nu på ett tag därflr är jag orolig:(
  • Nova2014

    Hallå på er!

    Följde nyss tråden bim oktober men mensen kom till slut tyvärr. Så nu hänger jag med här istället. För oss är det tredje försöket och första barnet.

    Ska bli kul att följa alla och hoppas att det blir många plus för oss ????

  • Sally8585

    Hej! Jag hoppar in här om jag får :) mensen kom precis så nytt bim blir runt den 9 november. En evighet :(

  • Nykär15

    Har första mensen från MA i somras just nu...väntar på ÄL nästa vecka, allt från måndag till torsdag gissar jag, ska börja ÄL-testa på söndag tänkte jag, på dag 10. Brukar ha ÄL på dag 12 men vet inte hur exakt min cykel är nu när den ska komma igång igen. 


    Så BIM runt 8-11/11, uppdaterar framöver när ÄL varit. 

  • Anonym (anli00)

    Hej på er,
    förra månaden bestämdes d att d på allvar ska börja försökas med ett syskon till sonen.
    Men jag har en undran angående ägglossningstest. Jag köpte en digital clearblue som blir glad gubbe, för d va enkelt tänkte jag. Då har man koll vilka 4 dgr som är rätt. Så testade i torsdags vilket inte blev nåt sen från fre och t.om idag så är det glad gubbe...ska d va så? känns konstigt att det är glad gubbe i 6 dgr....
    Känner mig helt lost när vi testade med sonen då va d endast de 3-4 dgr som jag hade ägglossning som d blev glad gubbe....

  • Treansresa

    Jag håller på att bli galen på denna väntan. nu först äl som verkar spöka rejält för mig då tempen nu är normal igen. Sedan väntan på bim och försöka att inte överanalysera för mycket=/ Hur kan man känna sådan här press redan =/ vet inte om det har med MF o göra eller om de bara är att man blir otåligare ibland

  • lisohl

    Joinar er här. Bim 19 november men har oregelbunden mens så det kanske ändras efter äl. Det här blir femte försöket till ett syskon.

  • FrökenE1985

    Mensen kom idag så jag hoppar in här och joinar er. Så nu ska äl inväntas och beroende när den sker så blir bim den 17 november +/- 3 dagar. Femte försöket för oss.

    Önskar oss alla lycka till!

  • anonymis3ns
    Treansresa skrev 2016-10-19 14:02:02 följande:

    Jag håller på att bli galen på denna väntan. nu först äl som verkar spöka rejält för mig då tempen nu är normal igen. Sedan väntan på bim och försöka att inte överanalysera för mycket=/ Hur kan man känna sådan här press redan =/ vet inte om det har med MF o göra eller om de bara är att man blir otåligare ibland


    På vilket sätt spökar äl? Min verkar också spöka efter MA. Enligt app ska jag ha äl om typ 1 v, men började testa just in case i förrgår, och fick då detta resultat(se bild nedan). Igår var det mycket svagare, men jag tvivlar på att jag redan har äl. Men av testerna att döma hade jag det typ igår, ingen temphöjning imorse, höjs den imorgon hade jag förmodligen äl, annars kan inte det där testet varit positivt?! Är förvirrad! Den borde inte vara här redan.

    I förrgår:



    Igår:

Svar på tråden BIM november 2016