Inlägg från: Stårschan |Visa alla inlägg
 • Stårschan

  Funkar "plattborste"?

  Jag funderar på att köpa en sån där borste som ska funka som plattång åt min dotter, mest för att den verkar vara lättare att handskas med än en vanlig plattång. Men samtidigt är jag lite skeptisk. Funkar de verkligen? Och funkar de på tjockt hår? Det här är verkligen inte mitt område, så det vore kul att höra från någon som har provat själv. Enligt reklamen ska de ju vara jättebra, men det tar jag naturligtvis med en nypa salt.

 • Svar på tråden Funkar "plattborste"?
 • Stårschan

  Tack för svar. Det var något sådant jag misstänkte - att det blir rakare men inte rakt. Och då är ju frågan om det blir värt pengarna. Å andra sidan är det kanske bättre med något halvbra som är lätt att använda, än något som blir liggande i lådan för att det blir för tungt.

  Och nej, man behöver verkligen inte ha platt hår, men jag vet att hon känner sig fin i det och vill ha en bättre plattång än min gamla tunga klumpiga som är helkass.

 • Stårschan
  Duckan skrev 2016-10-11 11:17:50 följande:

  Jag har tjockt, lockigt hår och måste säga att plattång är inte speciellt stökigt. Tror att jag går igenom mitt hår på 5 min en vanlig morgon. 10-15 min om jag ska vara extremt noggrann.


  Det låter ju hoppingivande. Då räcker det kanske med en vanlig - men bättre - plattång. Kan man alltså använda den även om håret är fuktigt?
 • Stårschan
  Mallemamma skrev 2016-10-11 12:29:08 följande:

  Vill du ändå testa så kan jag rekommendera att beställa från kina, t ex aliexpress eller wish. Där får du den för under 200kr.

  Jag har själv inte testat hur den fungerar, kan tänka mig att den är bra för de med riktigt lockigt hår som vill få det lite rakare, men platt som med plattång ska man nog inte räkna med.


  Tack för tipset. Det kanske man skulle göra.
Svar på tråden Funkar "plattborste"?