Forum Övrigt - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • hur har ni det med sexet med era barns mor ?

  Tis 8 nov 2016 09:29 Läst 42420 gånger Totalt 97 svar
  Tis 8 nov 2016 09:29

  Nu har jag börjat tröttna efter 10 år och 7 år av knappt inget sex.

  Sex en gång i månaden om jag verkligen anstränger mig för att få det.

  Jag hör hela tiden bortförklaringar att det är mycket med barnen vi måste vila ,tiden räcker inte till osv osv osv.

  Jag är öppet för idéer och har inga gränser ,skulle kunna göra absolut allt för min fru. Älskar att göra det skönt för henne osv.

  PS så vet jag att hon leker med sin dildo när jag inte är hemma

  Det börjar kännas sorgligt att dra en runk i duschen .för att man är kåt , för att man inte vill chansa på att ligga ännu en natt kåt.

  Jag älskar min fru och barn allt är perfekt förutom sexet.

  Barnen är 2 och 4 år.

  Är det verkligen okej med så mycket bortförklaringar?

  Så fort jag te upp sex så är jag jobbig och hon tappar lusten och känner sig otillräcklig .

  Börjar starkt fundera på att skaffa kk men det vill jag inte !!!!

 • Anonym (Först­år)
  Visa endast
  Mån 23 okt 2017 23:26 #11

  Är i lite likadan situation som du fast jag är kvinnan.

  Innan vi fick barn hade vi sex 1-2 ggr/dag. Under graviditeten hade vi inte sex alls för att det gjorde ont i mig. Så jag tillfredställde honom enbart. Men när jag födde barnet med kejsarsnitt så har situationen ändrats. Efter några veckor när avslaget lugnat sig och mitt snitt inte gjorde lika ont började vi ha sex igen. Men nu vill ha inte ha sex alls lika ofta.

  Jag förstår inte riktigt vad som hänt. Jag gör det mesta hemma, tar hand om lillan på dagarna (annars hjälps vi åt) och jag har nu efter 5 månader gått ner alla 21 mammakilon + lite till. Känner mig i jättebra form och han såger att ha är attraherad av mig. Men problemet kvarstår. Jag vill gärna ha sex varje dag och tidigare var han lika på. Men inte han. Han säger att han är trött. Blir provocerad av det eftersom jag gör så mycket på dagarna och han sitter på sitt kontor. Han behöver inte göra något alls när han kommer hem. Hur kan han vara så trött då om jag nu orkar?

 • Tis 24 okt 2017 04:59 #12

  Eeeh, sex?

  De senaste 4 åren av totalt 14 har varit helt döda.

 • Tis 24 okt 2017 05:00 #13

  Tilläggas bör, vår dotter är 7 år gammal.

 • Anonym (Pälse­n)
  Visa endast
  Fre 17 nov 2017 21:47 #14

  Har också två barn i småbarnsåldern. Yngste sonen är ett år och vi har inte återupptagit sexlivet ännu, förra gången tog det ca 1,5 år. En gång i månaden låter helt okej för att vara under småbarnsåren, men hur ofta man behöver ha sex är individuellt. Om du onanerar ofta kanske det är vad som gör att sexbehovet pockar på?

 • Tis 21 nov 2017 11:42 #16

  Varit tillsammans med min flickvän i snart 7,5år. Sexlivet avtog väl sådär sakta men säkert för cirka 5 år sedan.... Nu har vi inte varit intima med varandra på snart 9 månader pågrund av hennes mentala ohälsa.

  Vi har två döttrar 4 och 2 år gamla och nu har vi separerat.

  För mig är intimitet det viktigaste i förhållandet men när man får nobben 9/10 gånger så känns det minsan hopplöst. Jag älskar att slicka, smeka henne och bara se henne få en orgasm. Skulle gärna bara ha gett henne det utan krav på att få något tillbaka men när inte ens det intresserade kändes det som att separation var enda utvägen.

  Jag älskar henne över allt annat det gör jag och hoppas ännu innerligt att vi skall hitta tillbaka till varandra men kommer det någonsin att fungera? Känns som att hennes svek alltid kommer att finnas kvar.

 • Tor 30 nov 2017 18:58 #17
  Anonym (Fulltförståeligt) skrev 2017-06-28 12:32:34 följande:
  Nä, men det kan vara väldigt plågsamt för den som som blir utan, jag förlorade aldrig sexlusten under småbarnsperioden men det gjorde min man av någon anledning. Jag kände hur det påverkade mitt humör väldigt mycket och jag fick ångest och stark frustration. Det är viktigt att få känna sig åtrådd och efterlängtad sexuellt även när man har småbarn. Så kände jag i a f. Jag tycker inte karlar ska chilla och ta det lugnt om de känner att de behöver sex,då får man kompromissa och försöka gå lite halva vägen. Jag förstår att man inte alltid vill, men det kan vara farligt för förhållandet att stänga dörren helt (tro jag).
  Hej. Jag håller med ovanstående. Det här är ett ämne jag verkligen brinner för och därför startade jag en blogg om hur sex och småbarnsliv går ihop. Jag tror på att kämpa ihop. Ett bra sexliv kommer aldrig gratis, det måste båda jobba för. Ju förr man inser detta desto större chans att bli lyckliga ihop...även i längden ;)
  Läs min blogg "Liws lust - En vanlig mammas heta baksida" - www.liwslust.se
 • Anonym (Först­år)
  Visa endast
  Ons 6 dec 2017 14:51 #18

  Jag är/ var lite i samma sits som du fast att jag är frugan.

  Jag har stor drift och vill gärna ha sex 2 ggr dag. Men min man kommer med ursäkter. 2 ggr dag kanske är mycket, så jag har sänkt ribban. Men ursäkterna trött, lillan (6mån) osv. Men det är jag som är hemma med henne.

  Well, lösningen för mig: Pratade med mannen och kom fram till att han kan tillfredställa mig när jag är sugen. Detta leder oftast till att han också blir sugen.

 • Anonym (Aloha­)
  Visa endast
  Ons 3 jan 2018 18:25 #19

  Kärnfamilj JATACK, men inget sex på alls på 9år under barnåren. Det blir en negativ spiral som inte (?) går att bryta. Hon tycker att hon tar hand om ALLT och han tycker att han gör ALLT för familjens skull och vartenda öre som arbetas in går familjen och hennes välbefinnande såsom SPA, tidningsprenumerationer och flera utlandsresor för henne per år etc. Även köper blommor ofta och gör så gott han kan för att hon ska ha det bra. Båda blir mentalt trötta. Hon gnäller på 20 saker. Varje dag! Det bär en emot att separera men finns det något alternativ när det har gått för långt? Inplanerat sex kan förstås vara ett alternativ men om hon egentligen inte vill så känner han det nästan som en inofficiell våldtäkt. Fan vilken hemsk känsla????. Det blev separation i mitt fall. Nånstans går gränsen till att man inte orkar längre. Känns såå skönt nu i efterhand????. Finns det nån som har nåt tips till andra när separation ser ut att vara enda utvägen? Troligen ett mkt radikalt tips?

 • Anonym (Maybe baby)
  Visa endast
  Lör 13 jan 2018 12:44 #21

  Kul att hon i alla fall leker med sin dildo..när du inte är hemma..?

 • Anonym (go west)
  Visa endast
  Lör 13 jan 2018 13:26 #22

  Slutade ha sex efter förlossningen. Ville inte tjata. Efter ett år började vi ha sex sporadiskt igen men fick förklarat att hon inte alls var intresserad av at ha sex i annat syfte än att bli gravid.
  Löste problemet genom att besöka bordeller i länder där det är lagligt. Spännande och bra sex. Separerade så småningom och har en ny relation där kvinnan vill ha sex hela tiden
  Saknar dock sexresorna och att knulla 20-åriga sexihga skönheter som man inte ens visste namnet på.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll