Inlägg från: Seuss |Visa alla inlägg
  • Seuss

    Förhållande med min flickvän

    Det du nog ska koncentrera dig på är att få hjälp med alla upplevelser och känslor du har kring alkohol och vad det kan leda till . Det verkar ha hänt många jobbiga saker i ditt liv . Kanske gå i terapi och få hjälp med detta . Låt det inte gå ut över er relation och bli något helt annat med misstänksamhet och kontrollbehov . 

  • Seuss
    kotten17 skrev 2017-01-17 19:19:16 följande:
    Okej, jag kanske borde sluta bry mig lika mycket som jag gör om den delen, har aldrig direkt pratat ut om min barndom med någon direkt förutom min familj och min flickvän, kanske borde gå vidare med den isåfall.
    Jag tvivlar inte på att du bryr dig. Men det verkar att väcka starka känslor hos dig . Jag vet själv. Jag har undvikit sprit själv för att många min släkt har haft problem och många har druckit ihjäl sig . Inte mina föräldrar och syskon . Men redan som lite blev jag rädd för att jag skulle ha detta i mig . Idag dricker jag några gånger om året , men jag har som en spärr i mig att jag slutar efter ett par öl . 

    Jag tyckte inte heller om att vara runt människor som drack . Men det var något som jag fick jobba på och hantera . Tog kontakt med en terapeut som hjälpte mig med det och andra saker . 
  • Seuss
    kotten17 skrev 2017-01-17 20:02:37 följande:
    Okej, tack så mycket jag kanske kan ta och snacka lite mer om det här med min flickvän så kanske hon förstår varför jag hatar alkohol och att jag kanske behöver få hjälp med det genom att gå i terapai. Jag hoppas hon förstår mig för min uppväxt med alkhol och droger har inte varit alls bra, inga dödsfall iallfall men folk som inte alls tål alkhol eller någon sort drog över huvudtaget och det fallet hotar både mig och min mamma osv, sen min morbror som hade stora problem med det också och han behandlade sin mamma och hennes sambo som skit och allt och då var jag liten och sprang iväg varenda gång något hände låste in mig på rum osv för jag ville bara bort
    Oj , det har hänt mycket jobbigt i ditt liv . Det är en mycket god idé att du pratar med henne och tar tag i detta . Det kommer att bli något bra av detta ska du se !
Svar på tråden Förhållande med min flickvän