Inlägg från: Anonym (Ledsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ledsen)

    Hur ska jag bemöta den väldigt dominanta biomamman?

    Anonym (Sofia) skrev 2017-06-23 22:09:44 följande:

    Har läst hela tråden, förstår att det gör ont och känns hemskt just nu, men med tiden kommer det här blekna bort och du kan gå vidare mot något mycket bättre!

    Hur gammal är du? (Kanske har du skrivit och jag glömt) Du hittar säkert en bra man att skaffa barn med när du är redo!


    Visst bleknar det bort med tiden, men det känns lite som att jag smälter bort innan dess. Jag orkar inte med det här!

    Jag ska lämna, bara dra igång med bodelning och hela faderuttan på måndag.

    Äckligt värre är att han dök upp för en stund sen... han verkar vara full, glad och så jävla nöjd över livet. Har stor lust att hångla upp honom med strykjärnet.

    Är närmare 40 än 30, nånstans däremellan.
  • Anonym (Ledsen)
    Ess skrev 2017-06-24 09:50:20 följande:
    Skulle han inte jobba?
    Vem skjutsade och var jour till hans barn?

    Du kommer att få det bättre utan både honom och hans ungar.
    Han löste barnpassning med sin släkt o han festade väl efter jobbet, vad vet jag? Var väl inte så sugen på att gå hem iallafall.
  • Anonym (Ledsen)
    Ess skrev 2017-06-24 09:57:25 följande:

    Ts, kolla dejtingsajter efter en man som också ser sin biologiska klocka ticka och som inte träffat rätt person att skaffa barn med.
    Man behöver inte ha varit ihop i xx antal år för att skaffa barn ihop, det är ingen garanti för att det kommer att hålla. Känn av läget hur mannen är att samarbeta med, för drar båda sitt strå till familjestacken så brukar det funka bra.
    Lycka till och gräv inte ner dig för att ditt nyblivna ex är ett rövhål!!


    Tack för tipset! Jag får väl göra det, bara skaffa en spermatjur som är snäll och barnlös. Det vore nog bra, får börja tänka så nu när det här är över.

    Nu är jag inte där än, nu får jag grina, sen bli arg och när jag väl är där så sköter jag allt det praktiska. Det kommer bli kämpigt, han har redan börjat hota mig med att jag inte ska få ut ett skit men det kan han glömma.
  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (pp) skrev 2017-06-24 11:07:04 följande:
    Ess har helt rätt. Jag träffade min man via en dejtingsajt. Jag var trettisju när vi började dejta. Jag var fyrtio när jag fick mitt första barn. När man kommer upp i åren vet man sina misstag och är bättre på att sålla ut dåliga frön. Du kan träffa nån som är bra för dig relativt snabbt. Det är inte för sent.
    Nej det har ni så rätt i, just att fånga grabbar är inga problem. Finns många män som gillar mig, synd bara att jag väljer skitstövlarna med stora egon.

    Tack för att du delar med dig, det värmer att veta att det inte är för sent.
  • Anonym (Ledsen)
    misil skrev 2017-06-24 06:41:45 följande:

    Du ska snarare vara glad än ledsen att det redan nu uppdagades vilken idiot till man han är innan ni t,ex skaffade barn,och du hade pga det tvingats dras med han och hans ex.Nu blir det lättare att klippa banden till dessa stolpskott.


    Ja men så är det absolut, det blir bra men nu är det bara så himla jobbigt. Vet inte var jag ska bo, vi måste separera och antingen får han köpa ut mig eller så får vi sälja och dela vinsten. Det är han jävligt hotfull om nu, att hans svåger minsann är advokat och han ska inte ge mig ett skit.

    Nu vet jag att det är sambolagen som gäller och har vi lagt lika mycket i kontantinsatsen så ska vi dela vinsten. Bara jobbigt att bråka.
  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (nej) skrev 2017-06-24 12:27:16 följande:
    Självklart vill han dra ett streck, han vil inte förlora deras avlastningskossa som ska rätta sig efter deras beslut.

    hade han brytt sig hade han velat tala ut och föreslagit färndringar, velat jobba på saker för att han nu fått upp ögonen, men istället vil ha dra ett streck och låtsas om ingenting och gå tillbaka till hur allt var där dem mår bra men du mår dåligt
    Det gör ont att skriva men det är nog pengarna han bekymrar sig över. Jag har underlättat ekonomin här hemma om man säger så.
  • Anonym (Ledsen)
    Trudo skrev 2017-06-24 12:31:45 följande:
    låt han gnälla, vad han tror ich tycker och psåtår betyder inte et skit, skaffa dig en jurist och låt denne sköta all kontakt osv

    Jobbigt javisst men det finns en tid efteråt och du ska självklart ha det du har rätt till, låt varken han eller brodern hota eller skrämma dig, jurist och sen avstå från att svara på hans snack och sms osv


    Japp! Det blir nog tyvärr så, det är så att hans familj har ställt sig bakom honom och nu ska häxan dvs jag ut med buller och bång. Det är som det är, men det som är mitt är mitt och viseversa.
  • Anonym (Ledsen)
    Anonym (Lollo) skrev 2017-06-24 15:41:38 följande:

    Fy alltså, jag får ont i magen av att läsa dina inlägg. Vidrigt hur han och hans familj har behandlat dig! Jag har ALLTID sagt att jag ALDRIG skulle gå in i ett förhållande med en man som har barn och exfru, det blir så jäkla komplicerat och jag är inte ens så förtjust i ungar( Tycker att alla curlar sönder sina barn idag och som "bonusmamma" har man ju inget att säga till om). Men nu har jag träffat en man med ett barn och funderar allvarligt på att springa åt andra hållet efter att ha hört din historia. En del män är så ryggradslösa. Sjukt osexigt.


    Jag är villig att hålla med dig. Visst så kan männen vara trevliga men det handlar alltid om dom och deras. Vill man vara en birollsinnehavare så kan det funka.

    Ditt inlägg peppar mig iaf.
  • Anonym (Ledsen)
    molly50 skrev 2017-06-25 12:50:09 följande:
    Han verkar visst tro att han kan bete sig som han vill.
    Han verkar vara av samma skrot och korn som sitt ex som tror att han kan komma och gå som han vill hos dig.
    Eller så har han kanske inte fattat att du menar allvar förrän du verkligen har flyttat ut och skiljt dig ifrån honom.
    Carpe Diem
    Exakt så är det! Det har blivit extra tydligt nu när jag säger att jag vill lämna, han försöker först prata och reda ut det men när han fattar att jag är seriös så reagerar han med vrede. Igår så sa han att jag borde tänka på barnen, att det är för jävligt av mig att vilja göra en bodelning. Att jag som inte har barn minsann kan börja om på ny kula i en skrubb. Det sista sa han såklart inte ordagrant men han försöker få mig att bara dra, att jag inte ska ha en krona. Det är sinnessjukt!

    Enda jag kan säga är att det kan han glömma, jag skiter i det. Inte mitt problem att han har valt att skaffat barn och leva på marginalen. Blä säger jag!

    En annan grej som han gjorde igår som är helt sinnessjukt är att han reggade sig på en dejtingsida. Han gjorde det helt öppet och sa demonstrativt äckliga snuskkommentarer om brudar på sidan. Vad är det för jävla idiot?

    Nu ska jag bara invänta morgondagen då jag kan ringa lite samtal, vill inte dra från lägenheten för då byter han lås och kanske bränner upp alla mina ägodelar.

    Helt sjukt att det sjunkit till den här nivån.
  • Anonym (Ledsen)
    molly50 skrev 2017-06-25 12:46:34 följande:
    Vilken idiot!
    Hur kan han tro att du ska vilja godta hans ursäkt och dra ett streck över allt efter allt han har vräkt ur sig och efter hur han har behandlat dig?
    Om du skulle ha godtagit ursäkten så hade ni säkert varit tillbaka på ruta ett igen ganska omgående.
    Och du förtjänar långt mycket bättre än så.
    Han kan ju ta tillbaka sitt ex istället.
    Carpe Diem
    Ja han kan ta tillbaks henne, fast hon vill väl inte ha honom. Vilken kvinna vill ha honom? Hon har iallafall varit väldigt tyst sista tiden, det var väl roligare att stövla in och ringa hela tiden när det var harmoni.
Svar på tråden Hur ska jag bemöta den väldigt dominanta biomamman?