• Anonym (Berätta?)

    Rätt att inte berätta för rasist att han ska bli pappa?

    Hej!

    Jag är 33 år och har inga barn sedan tidigare. Under mellandagarna träffade jag en man för en ytlig flört. Efter en träff ute gick vi hem till mig. Vi kramades, kysstes och hade sex oskyddat flera gånger. Dumt kanske, men jag tänkte inte klart då. För några veckor sedan, när mensen var försenad, gjorde jag ett graviditetstest och ja, resten kan ni räkna ut själva. Jag tänker behålla, abort är absolut inget alternativ för mig. Jag har knappt någon kontakt med den där mannen alls längre. Men jag har kollat upp honom på bland annat Facebook och upptäckt att han har rasistiska åsikter. Han gillar sidor och sajter som har med SD att göra. Han gillar t.ex den där rasistiska polisen i Örebro som det pratas så mycket om. Jag vill absolut inte att mitt barn växer upp med en rasist som pappa så jag har bestämt mig för att han aldrig ska få veta att jag blev gravid. Jag tänker bli mamma på egen hand. Det som förvånar mig är att så många av mina vänner inte håller med mig om en så självklar sak. En tjejkompis blev arg och hotfull när vi pratade om det och påstod att jag var egoist och inte tänkte på barnets bästa. Det är ju det jag gör? Ett barn ska inte behöva växa upp med en rasistpappa. Vad tycker ni? Gör jag rätt eller fel?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Rätt att inte berätta för rasist att han ska bli pappa?
  • Anonym (svara)

    Dom värsta rasisterna i detta land är nysvenskar, bara för att pappan är rasist så behöver inte barnet bli det.

  • Bullimor

    Man är inte automatiskt rasist för att man röstar på SD eller för att man stöttar Peter Springare.
    Du däremot tänker förneka ditt barn sin rätt till sin andra förälder pga förutfattade meningar, okunskap och fördomar.  

  • Anonym (man)

    Jag är man och är normal extremt fördömande mot kvinnor som är oärliga runt graviditet, vem som är pappa, för pappan bakom ljuset, inte berätar, lurar till sig ensam vårdnad och liknande.
    Men i det här fallet håller jag faktiskt med dig. Såklart blir barn påverkade av den ena förälderns värderingar. Vi har alla ett ansvar när vi sätter ett barn till världen, och är det något vi vet idag så är det att växande rasism, nationalism och fascism är ett stort hot mot världen. Kan du se till att rädda en människa - ditt barn - från att bli en i denna destruktiva farliga kraft har du gjort världen en tjänst.

  • Anonym (Z)

    Barnet har enligt barnkonventionen rätt till sitt ursprung dvs båda sina föräldrar. Sedan blir ju inte du en bra mamma med sunda värderingar om du förnekar ditt eget barn en relation till sin pappa. Du valde att ha sex med denna man och du väljer att behålla barnet som ert sex har lett till så stå då för konsekvenserna. Din personliga åsikt om pappan har ingen betydelse. Att få barn betyder också att man får prioritera bort sig själv en miljon gånger för barnet, va en god mor och börja vara en ansvarsfull förälder redan nu. Du kommer aldrig bli en bra mamma om du förnekar barnet dess biologiska far.

  • Anonym (1234)

    Rasistiska polisen? Det var väl aldrig ens snack om han var rasist eller inte, utan snarare vad en polis får gå ut med?
    Det var ju förmodligen inga lögner han gick ut med.

  • Bullimor
    Anonym (1234) skrev 2017-02-17 18:43:31 följande:

    Rasistiska polisen? Det var väl aldrig ens snack om han var rasist eller inte, utan snarare vad en polis får gå ut med?
    Det var ju förmodligen inga lögner han gick ut med.


    Exakt och utöver det så är åtalet nedlagt.
  • Bullimor

    Ts, anser du att du själv har så bra omdöme om du ligger oskyddat med en kille du inte känner?
    Om du skaffar ett barn och förnekar det sin far?
    Om du kallar folk för rasister pga unkna fördomar och okunskap?

    En person som röstar på SD och stöttar Springare och står för det är en rakryggad och ärlig person. En person som förnekar sitt barn sin far och håller fadern ovetande om sitt barn är en hycklare, lögnare och en förbannat låg person.

    OM du inte berättar för honom så hoppas jag att ditt graviditetstest var falskt för jag kan inte önska någon ett missfall. Det är att gå över alla gränser. Lika illa som att göra ett barn faderslös med vilje.

  • Anonym (man)

    Gravidiiteten är ju inte så långt gången. Gör abort och hitta en annan pappa med sunda värderingar så slipper du mörka.
    Gör om. Gör rätt!

    Du är ju ung.Inget problem bli gravid igen, många gågner. Dessutom kanske du hittar en man du kan tänka dig leva med. Så få barnet både sunda värderingar i sin upppväxt och en större familj.

    Om du absolut inte kan göra abort, tycker jag du gör rätt som håller det hemligt. Det är visserligen principiellt fel att inte tala om det för den biologiska pappan, men i det här fallet  är det viktigare att hjälpa till att rädda världen från växande fascism.

Svar på tråden Rätt att inte berätta för rasist att han ska bli pappa?