Inlägg från: Hejida1989 |Visa alla inlägg
  • Hejida1989

    Så jäkla dåligt samvete för jag bantat ????

    Hej! Det e så att jag gick upp ca 27 kilo när jag blev gravid, jag åt allt jag kom åt.. Efteråt var jag as laddad på att tappa allt fort som satan, sagt å gjort så tog det mig tre månader och nu har jag även gått ner 7 kilo extra, så totalt 34 kilo!!! Å nu läser jag att de e farligt att banta och att man utsöndrar jävla metaller å skit!!!! Pratat med min barnmorska om att jag e orolig å hon lugnar mej å säger att de inte e någon fara. Men jag är den som oroar mej för allt å hade ja vetat detta hade jag fan kunnat vart tjock föralltid.. har jag skadat mitt barn som är mitt allt ?! Orkar inte ???????????????? å ja e den som e så överbeskyddande att de e löjligt å så har jag typ förgiftat mitt barn?????? Värre än knarkare.. så nu är ja så jävla arg på mej själv att ja frossar i allt jag ser. Blir så arg på att jag kunnat missa detta ??,,,


    Amma banta miöjögift
  • Svar på tråden Så jäkla dåligt samvete för jag bantat ????
  • Hejida1989

    Innan ja blev gravid vägde jag 63 å nu 56 men e okej med att väga 60 men de e de att jag kanske skadat mitt barn med att banta utan veta om det ! Hade hellr3 fotfarande vart fet å haft gott samvete än dehär. Hoppas hon inte tagit skada ????

  • Hejida1989

    Ja men ändå, jag åt ju knappt någonting ???????????? hon följde ju kurvan men när ja börja äta igen så mulla hon på sej massor å blev rund.. kanske haft för lite mat till henne då..??

Svar på tråden Så jäkla dåligt samvete för jag bantat ????