Inlägg från: Anonym (vänta) |Visa alla inlägg
 • Anonym (vänta)

  deprimerad efter abort

  Hur kan du leva med en man som tvingade dig göra abort?? Varför är han inte utkastad och/eller polisanmäld?

  Du bör absolut inte bli gravid med honom igen. För det första så är han en ganska dålig pappa som har sitt barn endast varannan helgboch en ännu sämre pappa då han tvingade dig till abort med ert barn.

  Ännu en graviditet kommer inte ersätta den förra. Tvärt om. Det kommer påminna dig om vad du tog bort. Det kommer skava i dig och graviditeten kommer överskuggas av skuldkänslor och hat till partnern. ( Du måste bearbeta färdigt din abort först) Dessutom så kommer du hela tiden veta att din parner egentligen verkligen inte vill ha barnet.

  Men den viktigaste anledningen till att vänta (förutom att din kille är en dålig pappa och ett jävla svin ) är att alla anledningar till aborten fortfarande finns kvar. Ert förhållande är fortfarande nytt och du pluggar. Bli du gravid nu så var aborten helt onödig och något han tvingade dig till av andra anledningar, Illvilja, njöt av kontrollen, ville se dig lida eller del av misshandel?. Det barnet kommer få en arbetslös och ensamstående mamma och en ointresserad pappa. Precis det ni skulle undvika med aborten...

  Om du väntar tills du har jobb, en ny kärleksfull partner som vill ha barn, långt och stabilt förhållande så blir aborten mer menningsfull.Då offrade du den graviditeten för att kunna ge ditt barn ett bättreliv. Det barnet kommer få en bra pappa, lycklig kärnfamilj med en mamma som kan erbjuda ekonomisk trygghet och det tack vare aborten.

 • Anonym (vänta)

  Och när man ser sina barn leka med sin kärleksfulla pappa i en trygg familj med en stabil grund så är det värt det. Då skulle man gärna ha vänta tio år till för att kunna ge dom det.

  När man har sitt barn i famnen så skulle man kunna gå genom eld för sitt barn ! Att välja rätt pappa och skapa rätt förutsättningar innan barnet kommer är ett av dom tydligaste sätten att visa sitt barn att hen är värd det.

Svar på tråden deprimerad efter abort