• EpicNurse

    Fertilitetstecken? 23år Tänk om jag inte kan bli gravid

    Jag är bara jag skrev 2017-04-02 11:52:33 följande:

    Ingen vet före man aktivt börjat försöka bli gravid om man är fertil eller inte. Och då ska man försöka minst 1,5 år innan man kan säga att man är infertil. Dessutom beror infertilitet lika ofta på mannen. Visst, har man mens 2 ggr per år så vet man ju innan att man är infertil eller hunnit fylla 45, men i övrigt går det inte veta.


    Va? Man är inte infertil för att man har få ägglossningar per år. Man har nedsatt fertilitet. Ofta är det i just dessa fall pga pco vilket ofta kan behandlas genom att man stimulerar fram ägglossning medan man försöker bli gravid. Är man infertil så kan man inte få barn, alls, oavsett hjälp.
  • EpicNurse
    Jag är bara jag skrev 2017-04-02 12:02:22 följande:

    Du ska alltid tjafsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så himla less! Man är visst infertil då för man har ju ytterst sällan äl. Du kommer baske mig ALDRIG hålla med mig om jag så säger att jorden är rund!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man kan visst få barn om man är infertil vad babblar du om? Fick jag med hjälp. Är man steril däremot kan man inte få barn alls kanske ens med hjälp. Gud vissa folk alltså!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Jag kommer alltid säga emot folk som har fel, ja! Så sluta skriva saker som inte stämmer så slutar jag "tjafsa". Det är ju inte direkt till hjälp för någon att få inkorrekt info, eller hur?

    Det krävs EN fullträff där allt stämmer för att bli gravid. Det kan man lyckas med på en ägglossning om året. Man räknas inte som infertil förrän det har gått två år av aktiva försök. Därför kan man inte heller säga att man är infertil bara för att man har få ägglossningar för man kan precis lika gärna bli gravid inom ett halvår om man lyckas träffa en ägglossning och det befruktade ägget fäster.

    Steril kan man däremot veta att man är utan att ha försökt få barn.
Svar på tråden Fertilitetstecken? 23år Tänk om jag inte kan bli gravid