• Popetot

    Vi som plussat efter IVF våren 2017

    Jag följer med här! I vecka 8+5. Gjorde vår 3:e ivf, kort protokoll i februari. TD 2/3. Nyss varit på vul och väntar två små pyren i höst.

  • Popetot
    Meno87 skrev 2017-04-02 12:48:18 följande:

    Välkommen!! Två små pyren! Jisses vilken lycka! Lika bra att slå på stort när ni ändå är igång :) stort grattis!!

    Vad fick du för rekommendationer angående progesterone?


    Ja, känns helt galet men vi är jätteglada! Jag fick ta crinone 1/dag och tog det fram till testdagen. Dubbelkollade med dem när jag ringde om vårt positiva test och sköterskan sa att jag skulle sluta. Men kan inte skada att ta fler. Ska du fortsätta?
  • Popetot
    Cakh skrev 2017-04-02 16:37:45 följande:

    Välkommen!! Så mysigt med två små pyren <3 Hur mår du/ni? Jag mår illa och är mycket tröttare på dagen.


    Illamåendet är med mig hela tiden sen v 7. Äpplen var min räddning. Nu har jag köpt sea-band och de hjälper mig mycket. Också väldigt trött på eftermiddagarna. Inga känningar i brösten sen ovitrelle gick ur kroppen. Ibland lite stickningar i livmodertrakten. Men har hellre alla dessa symptom än symptomlös - då hade jag nog oroat mig mer.

    Går du på rmc i malmö eller uppsala?
  • Popetot
    Cakh skrev 2017-04-02 17:06:14 följande:

    Vi går på rmc i Malmö. Vart går ni?


    Vi har också gått i malmö. Vilken vecka kommer du att vara när ni gör vul?
  • Popetot
    Niaa skrev 2017-04-02 18:45:43 följande:

    Hoppar gärna in här! Vi har tidigare gjort 3 försök med långa protokollet på rmc i malmö men utan ett enda plus eller något till frysen. Nu fjärde försöket har vi vänt oss till Nordic ivf i Malmö som ville att vi skulle prova korta protokollet. Slutade med två fina embryo tillbaka och ett till frysen. Plussade i tisdags men egentlig td igår 1a april. Den 19e april ska vi på första ultraljudet och får reda på om det gömmer sig en eller två därinne :) det känns så himla overkligt detta!


    Ååh vad roligt! Sett dig i ruvartråden men hade ingen aning om att du plussat. Stort grattis! Blir spännande med ultraljud den 19:e. Vilken vecka är du i då?
  • Popetot
    Skogsmulle82 skrev 2017-04-02 19:13:05 följande:

    Hej!

    Hänger gärna på även om jag är lite före er. Jag och min sambo lyckades äntligen i januari på tredje insättningen. Det var vårt andra FET, även gjort ett ET. Vi hade försökt nästan 2,5 år och utredningen visade inga konstigheter. Det har varit en lite orolig graviditet hittills med blödningar nästan dagligen vecka 6-9. Sedan upphörde blödningarna helt för att komma tillbaka förra veckan. Allt annat inklusive KUB har dock sett toppen ut (gjort 3 ultraljud totalt). Har ett nytt UL inbokat nu imorgon pga den senaste blödningen. Hoppas så att allt fortfarande är okej där inne!


    Kul med fler i tråden! Och grattis till graviditeten! Vilken vecka är du i nu och när har du bf?
  • Popetot
    Hunny B skrev 2017-04-02 21:56:56 följande:

    Grattis till tvillingarna!! Måste kännas helt surrealistiskt att plötsligt vänta två barn när man länge försökt få barn alls. Eller ni kanske har barn sen tidigare också?


    Tack! Det känns konstigt men härligt. Vi har inga barn sen innan och försökt i 4 år. Inte så orolig över att få tvillingar utan mer att det är en riskgraviditet för både mig och bebisarna. Men å andra sidan blir man ju noga "övervakad" just för att det är två.
  • Popetot
    Skogsmulle82 skrev 2017-04-03 09:28:20 följande:

    Tack! Och grattis till dig också, kikade tillbaka i tråden och såg att du väntar tvillingar, så spännande! Får ni tätare UL-kontroller eller hur fungerar det? Vi har också gått i Malmö (RMC). BF är 30/9 och jag är i vecka 14+1 idag. Precis varit och gjort ett snabbt UL pga blödning i fredags men allt var bra så nu andas jag ut lite igen.


    Tack! Vad jag läst mig till så blir det tätare kontroller men ska träffa BM i morgon så får väl veta mer då. Ville int boka in tid med BM innan jag fått bekräftat att allt var bra på vul hos RMC :) Kul att vi är flera från rmc här. Skönt att ultraljudet gick bra. Hur stort är fostret nu?
  • Popetot
    Cakh skrev 2017-04-03 13:00:26 följande:

    Någon som har nått bra tips att äta mot illamående? Mår illa trots att jag äter postafen när jag mår som mest illa.


    Äpplen specifikt pink lady utan skal har räddat mig. Använder sea-band och det har hjälpt mig mycket. Fortfarande konstant illamående men mycket mindre.
  • Popetot

    Jag kommer ta via min bank- swedbank. Täcker också mellan v 10 och dessutom barnet de första 6 månaderna. Engångssumma.

Svar på tråden Vi som plussat efter IVF våren 2017