• Popetot

    Vi som plussat efter IVF våren 2017

    Jag hoppas på fina resultat i morgon för er lillflickan och shrigley. När ska du träffa läkaren Tino?

    Själv spenderar jag stora delar av morgondagen på spec.mvc med tul, flöde och ctg. I morgon ska bli en positiv dag! Kramar!!

  • Popetot

    Härligt att allt var bra shrigley! För mig ser det också bra ut. Tvilling 2 är fortsatt -27% men följer egna kurvan bra. Flöder ligger i det normala för båda.

    Håller tummarna för övriga idag!

  • Popetot
    Lillflickan skrev 2017-08-15 16:25:29 följande:

    Oh vad skönt att höra alla goda nyheter!

    Jag har tyvärr inget bra att bjuda på. Blöder mer nu. Inte mycket värk än och allt kvar i livmodern. Men såg tydligt på ultraljudet själv utan utbildning att det var kört.

    Skrapning i morgon eller (förhoppningsvis inte) akut i natt. De anser det för stora risker att värka ut det.

    Så nu är jag helt tom mentalt. Skönt ändå att jag märker att det kommit igång så jag känner att det är kört.


    Så ledsen att det blev så här. Finns inget att säga. Du får försöka att genomlida morgondagen och sen sörja. Ta hand om er nu. KRAM
  • Popetot
    Lillflickan skrev 2017-08-17 11:50:03 följande:

    Det kommer inget blod mer. Det har gått så fort. I lördags levde den och nu är den spårlöst borta ur kroppen men inte ur minnet.

    Men det kanske är bra att allt är borta så det går att börja om igen. Två mensar måste jag vänta. Evighet.

    Jag ville bara skriva av mig det sista. Jag ska sluta sprida negativitet i tråden.

    Ni känns som nära vänner. Jag kommer säkert gå in och kolla då och då och se hur det går för er och gråta en tår av glädje för er när era små tittar ut och av sorg för att det inte blev så för mig.

    När vi försöker igen hoppas jag få komma tillbaka hit och vara med trots att jag hamnar ur synk. Ni har varit fantastiska.

    Tack för allt stöd och kärlek och jag önskar er alla bra graviditeter och underbara barn. Lycka till!


    Så ledsen för er. Du behöver inte känna att du sprider negativitet. Tråden finns för att diskutera allt. Men har full förståelse för att du lämnar oss ett tag. Men jag hoppas få se dig snart igen!
  • Popetot
    Lillflickan skrev 2017-08-25 09:15:55 följande:

    Jag fick åka hem dagen efter. Fick inget riktigt svar på vad som gjorde ont. Kanske en infektion på gång. Fick massa smärtstillande på sjukhuset och antibiotika i tio dagar. Vad gäller det mentala så har väl värsta panikkänslan dämpats något men jag klarar inte av att träffa folk eller äta något vidare. Blivit sjukskriven två veckor till. Ska till kuratorn idag igen.


    Ta hand om dig <3 skönt med sjukskrivning.
  • Popetot

    Hur mår ni andra? Hur går det i graviditeterna? Här går fint men sömnen påveras. Väldigt svårt att komma till ro om nätterna.

  • Popetot
    Tino skrev 2017-08-26 10:06:59 följande:

    Vi har lite börjat landa efter RUL. Fortfarande är vi lite oroliga att han ska vara sjuk och att vi ska förlora honom men mer sällan kommer paniken. Är i v 22 nu och han sparkas. Mest på dagtid men också lite på nätterna. Det känns härligt att känna honom böka runt. När känner ni andra sparkar? I appar osv står det att de brukat sparkas mest på kvällarna. Men då känns det som att vår bebis slappar.

    Hur går det för dig Popetot? Och för er andra. Ammela, Grattis till fint RUL!


    Skönt det känns lite lugnare nu. Sparkar är härligt. Jag har mest sena kvällar och tidiga morgnar. Men nu när jag jobbar igen och mest sitter i kassan så är det lite mer rörelser under dagen.

    På onsdag blir det nytt tul, flödesmätning och ctg. Sist låg flickan på ca 1300 och pojken 930g. Följer sina kurvor bra. Jag börjar känna att andningen är tung och lite foglossning. Fast tror jag har det förhållandevis enkelt. Många tvillinggravida sjukskrivs ju långt tidigare än vad jag är nu.
  • Popetot

    Härligt att det verkar gå bra för er. Jag har kommit in i fasen att jag börjar fundera på förlossning och tiden där efter. Hittills har det varit mycket fokus på graviditeten men nu inser jag att det ligger två små personligheter där inne som ska ut och som vi ska få lära känna :')

  • Popetot

    Vad roligt med alla era uppdateringar! Här har det varit några besvärliga dagar. Flödet på pojken har försämrats och därför dålig tillväxt. Läkarna berättade att vi kanske t om skulle behöva plocka ut dem i helgen. Fick kortison onsdag och torsdag och ny koll idag. Flödet var lite bättre så nu kan vi slappna av några dagar. Nästa koll måndag. Låter som vi ska ställa in oss på tidig födsel men så länge flödet är stabilt och tillväxten funkar får de stanna.

    Har varit några chockartade dagar men personalen på spmvc i lund är riktiga klippor. Känner oss så trygga. Blev såklart sjukskriven och ordinerad vila. V 30+4 och två små pyren på drygt 1000g och 1500g.

Svar på tråden Vi som plussat efter IVF våren 2017