• Cakh

    Vi som plussat efter IVF våren 2017

    Läser i andra trådar att vi är några som plussat efter våra ivf nu i mars. Tänkte starta upp denna tråden så att vi kan fortsätta att följa varandra till BF.

    Har gjort vår första ivf på rmc med det korta protokollet. Vi plussade på vår TD den 31 mars och är vår första gemensamma graviditet. Min sambo har en dotter sedan innan. Vårt första UL är inbokat till den 5 maj. Längtar såååååå mycket att få se vår lilla grodd då!!

  • Svar på tråden Vi som plussat efter IVF våren 2017
  • Lillflickan

    Redan fyra månader popetot! Skönt att det ordnade upp sig med RS:en. Förstår att det är jobbigare med två utan rutiner, men vid den åldern hade jag min son hos mig på kvällarna vaken och sovandes. Så sov han när jag sov.

    Tänkte häromdagen att jag troligtvis haft min lille bebis nu om det inte gått dåligt i höstas. Men den nye lille verkar vara kvar där inne. Tyvärr två veckor kvar till KUB och jag hoppas inte jag får en chock där. Tänker att om det inte kommit något blod då och jag klarar KUB kan jag börja tro på det. Har varit så sjukt rädd för missfall den här gången, och är fortfarande, nu i v11.

  • alade

    22 dagar till BF här. Väntar och längtar så att det inte är klokt! Ska göra sista arbetsveckan nu och sen är det bara vila och förberedelser som gäller.

  • minaimaginärabarn

    Håller tummarna Lillflickan, vet hur det är att få missfall. BF för det lilla livet följer nog med resten av livet öven om det suddas ut när det älskade barnet kommer.

    Alade vad spännande att det snart är dags att få möta den lilla. Känns så lönge sedan min lille pojk kom. Sen blev hans entré lite väl dramatisk och på tok för tidigt vilket gjorde att den första tiden blev lite annorlunda även om den oxå var bra, fin, mysig och minnesvärd.

    Popetot visst är det mysigt med gensvar. När de kommer tidigare än BF får man vänta så länge innan det händer något. Den allra första bebistiden blir väldigt lång. Jag tänker dock hela tiden den korrigerade som den verkliga tiden för annars förväntar jag mig alldeles flr mycket av pojken. Han blir 3 mån korrigerad tid på torsdag och det är först därefter som de börjar förstå skillnaden mellan dag och natt samt förstå mer de rutiner som tragglas, t ex en viss ceremoni varje kväll. Sen kan en viss rutin helt plötsligt förändras. Men det stabiliseras med åldern tänker jag. Jag njuter mest hela tiden av Elis närvaro och framfart.

  • Hunny B

    Härligt att höra att det går bra för alla! Vår lilltjej är tre månader och allt har gått så himla bra med henne. Hon är en glad och väldigt lätt bebis som från början sovit länge om nätterna. Nuförtiden sover hon 8-10 timmar i sträck så det här med sömnbrist slipper vi. Det känns som att det händer mycket nu, just nu har hon precis börjat greppa efter saker hon har framför sig och vi väntar bara på att hon ska kunna vända sig snart också för det är väldigt nära. Hon är så självklar i våra liv att det känns konstigt att det bara var tre månader sen hon kom! Är så glad och tacksam att vi fick vårt efterlängtade barn tillslut och att det blev just hon. Jag har till och med börjat våga tänka på ett till barn så småningom, vi har ju flera blastisar från samma äggplock i frysen.

  • onewish

    Hej igen ! Inte varit inne på ett tag men vill berätta att på självaste lucia kom vår efterlängtade son efter flera års försök. Vi är så lyckliga och lever just nu i vår lilla lyckobubbla <3

  • Pitebo

    Hur går det för er allesammans? Ni som redan fått och vi andra som fortfarande vaggar runt med magarna i vädret?

    Här är det nära nu, vecka 39 på lördag. Börjar dra ihop sej, och lite nervös börjar man ju vara.

  • alade
    Pitebo skrev 2018-02-15 15:41:11 följande:

    Hur går det för er allesammans? Ni som redan fått och vi andra som fortfarande vaggar runt med magarna i vädret?

    Här är det nära nu, vecka 39 på lördag. Börjar dra ihop sej, och lite nervös börjar man ju vara.


    Vaggar på! 39+3 och har massa förvärkar hela nätterna. Är väldigt redo att föda nu!
  • Tino

    Vår lilla bebis föddes för en månad sedan. Bebis mådde ganska dåligt efter förlossningen och har under sin första månad träffat många läkare och fått bra hjälp. Vi hoppas att han ska slippa träffa fler läkare och må bra nu. Stort grattis till alla ni som fått era bebisar och lycka till ni som fortfarande väntar.

  • Lillflickan

    Grattis till bebisarna och lycka till ni som väntar!

    Tino, hoppas att den lilla får må bra nu!

    Hade haft min bebis här nu om det gått bra. BF om två dagar. I stället är jag i v14 och klarade av KUB i början av veckan. Ett mirakel att jag blev gravid igen!

  • Pitebo

    Nu är hon här! Med buller och bång (mest jag som skrek, nej VRÅLADE) anlände hon. Välskapt och med en god matchvikt. Lyckan är obeskrivlig!

  • minaimaginärabarn
    Pitebo skrev 2018-03-08 05:05:42 följande:

    Nu är hon här! Med buller och bång (mest jag som skrek, nej VRÅLADE) anlände hon. Välskapt och med en god matchvikt. Lyckan är obeskrivlig!


    STORT GRATTIS!!! Njut. Njut, Njut!!!
Svar på tråden Vi som plussat efter IVF våren 2017