• Anonym (H)

    Kan pappan åka iväg?

    Jag kanske har missat att du skrivit det men har du pratat med pappan om det här, att du vill ha barnen när han är borta?

    Vill hans sambo ens ta hand om barnen? På dig låter det ju som att hon inte tycker speciellt bra om barnen, så då förstår jag faktiskt inte varför hon ens skulle vilja ha dem så mkt när inte pappan är hemma.

  • Anonym (H)
    Anonym (Mamman) skrev 2017-05-15 11:01:49 följande:

    Jag läser vad ni skriver och tar till mig. Håller helt klart med att jag kunde ha sagt något betydligt bättre där och då. Kände mig bara så himla arg över att han tänker lämna barnen ensamma med henne när vi haft flera möten fram och tillbaka på familjerätten pga att hon varit våldsam och betett sig olämpligt kring barnen. Jag tror tyvärr att den här tjejen mår väldigt dåligt egentligen och att det inte alls är hennes mening att skada barnen, men hon gör det tyvärr ändå.

    Tanken är fin att han skulle vilja lösa det för mig, men jag kan garantera att det inte handlar om det. Pappan har aldrig velat lösa någonting för mig, tvärtom. Han är jättefin på många sätt men är stenhård med sin rätt till sina veckor o.s.v. Skulle jag bli sjuk och ligga och kräkas på min vecka så vägrar han ta barnen för att det är min vecka. Barnen får inte ringa mig på hans o.s.v. Stenhårt.

    Jag tänker absolut ta åt mig av era råd dock och inte nämna styvmamman mer i detta utan bara föreslå byte av dagar/veckor så att de får tid med honom och att det inte blir 3 veckor i sträck utan pappa. 


    Missade totalt det här inlägget. Men jag undrar fortfarande om hon verkligen vill ta barnen?
  • Anonym (H)
    Anonym (Mamman) skrev 2017-05-16 12:01:20 följande:
    Hon har med lite andra ord sagt att jag är en usel mamma och att barnen har det bättre med henne. Så även om hon inte vill så gör hon det ändå. 
    Hmm okej, det lät ju märkligt...minst sagt. Förstår inte varför man skulle vilja ta hand om barn man inte tycker om!

    Har du föreslagit att bara byta veckor för pappan?
  • Anonym (H)
    Anonym (Mamman) skrev 2017-05-16 14:42:34 följande:
    Pappan jobbar varannan helg så det är tyvärr inte möjligt att byta veckor. Det är om han kan tänka sig att byta några dagar mitt i veckan istället. Men det ska jag definitivt fråga honom om!
    Men jag tänkte att ni kanske kan byta de veckor som han inte ska vara hemma? Att han tar veckan efter istället tex.
Svar på tråden Kan pappan åka iväg?