Inlägg från: Anonym (anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anna)

    säga upp mig?

    Hej!

    Jag och barnens pappa skrev avtal år 2014 att vi ska ha barnen varannan vecka, och vilken bytesdag. Vi har endast korta perioder följt avtalet, vi har haft egna överenskommelser istället, som funkat bra, fram tills nu.

    Nu vill pappan börja följa det gamla avtalet, i alla detaljer. Problemet är att bytesdagen inte fungerar med mitt arbete i sommar. Vi hade behövt ha en annan bytesdag nu i sommar. Pappan vägrar detta och säger att jag får säga upp mig från mitt jobb..

    Jag har givit honom alternativ på 5 andra bytesdagar, men jag får inget svar tillbaks, han hotar att stämma mig.

    Mitt jobb i sommar är ett arbete som jag verkligen vill ha, och det ger mig även en fortsatt möjlighet till arbete sen efter sommaren.

    Det står i avtalet att mina önskemål för sommarplanering, ska äga företräde ojämt år (detta år). Men han svarar inte på mina olika förslag.
    Han tjatar bara om att jag ska följa avtalet.

    Skulle vilja få tips och råd om hur jag ska gå vidare, om jag måste säga upp mig eller om det finns något annat alternativ?

  • Svar på tråden säga upp mig?
  • Anonym (anna)

    Jag har försökt att boka in 2 samarbetssamtal hos Familjerätten. Men han har avbokat båda samtalen, han vill inte komma dit.

    Mitt jobb är ett vikariat. Jag jobbar nu som timanställd och tanken är att jag ska jobba på vikariat i sommar. Om det löser sig med barnens schema.

    Jag skulle stå utan jobb i sommar och sen blir det svårt att hitta ett nytt jobb. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra...

    Jag har rådfrågat advokat, men hon hänvisar till familjerätten och dit vill han ju inte komma.

  • Anonym (anna)
    nevermind skrev 2017-06-06 21:11:01 följande:

    Jag är ganska nyfiken på varför han helt plötsligt börjar hålla på såhär.

    Ring familjeenheten first thing imorgon. Hans krav känns väldigt orimliga, jag tror inte familjerätten kommer gå på det. Men säger upp sig på grund av bytesdag liksom?? Då svälter ju barnen ihjäl varannan vecka. Helt orimligt.


    Tack!

    Ja ska ringa dom igen och fråga hur jag ska göra, fick svaret att de inte kan göra något när han inte vill komma dit. Sist när jag ringde.

    Angående jobbet så försökte de maila honom ett annat förslag på bytesdag så jag skulle kunna jobba. Men han svarade inte på det mailet.


Svar på tråden säga upp mig?