• Anonym (D)

    Han ska lämna sin tjej för mig.. Nu har jag kalla fötter

    Såg rubriken och tänkte på att jag dissade en kille som ville lämna sin sambo för mej. Jag ville ha honom men av någon slags systersolidaritet ville jag inte vara hans flytväst eller stötdämpande dyna. Jag ville att han skulle lämna först för att han hade dåligt med henne innan jag utlovade att ta emot med öppna armar. Jag var vag med flit för att inte vara hans språngbräda. Jag ångrade det som fan i många år sen. Borde ha talat om att jag verkligen ville ha honom. Vi var alltså inte älskare innan utan bara attraktion sen år tillbaka.

    Nu tycker jag det hade varit bättre för hans tjej att bli lämnad tidigare än att slösa fler år till på en kille som inte ville vara ihop med henne men bara var rädd att bli ensam. Strunt samma om det inte hade hållit med mej, han var ändå på väg att glida bort så en språngbräda hade bara varit bra.

    Däremot, ditt uttryck "moraltanter kommer gå i taket " över din fråga gör att jag hoppas det går åt skogen. Förstår du inte att folk med erfarenhet av att bli bedragna blir upprörda så har du så lite konsekvenstänk att du borde hålla dej borta inte bara från gifta killar utan relationer öht. Det är självklart att moral och etik kommer in i såna här dilemman.

Svar på tråden Han ska lämna sin tjej för mig.. Nu har jag kalla fötter