Inlägg från: Anonym (Man ska tänka sig för..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man ska tänka sig för..)

    Han ska lämna sin tjej för mig.. Nu har jag kalla fötter

    Mitt ex lämnade mig för sin älskarinna.  Under de jobbiga småbarnsåren flydde han dit han tyckte gräset såg grönare ut.

    Idag två år senare, är det visst inte så spännande längre, och plötsligt är gräset grönare hos mig. Men det hjälper inte, för jag vill inte ha honom tillbaka.

    Han och älskarinnan flyttade ihop direkt. Ganska snart förstod jag att han ångrade sig.   Och det känns säkert bittert för honom att ha satt sig i denna situationen, men tyvärr inget jag kan göra nåt åt.Jag har inte kvar mina kärlekskänslor för honom.

    Han är pappa till mina barn, vi kommer överens bra, och jag är varken bitter eller hyser nåt agg, tack och lov. Han får nu ligga i sängen han själv bäddat.

    Sen vill jag bara tillägga att om den otrogne mannen påstår  att han inte längre har sex med sin fru/sambo, så är det väldigt troligt att han ljuger.

  • Anonym (Man ska tänka sig för..)

    Finns väl hur många trådar som helst här, om kvinnor som säger sig älska sin man7sambo, men har blivit förälskad i någon annan. Ofta i kollegan eller chefen.

    Inte så svårt att bli förälskad i någon man aldrig upplevt en grå vardag med. Men lämnar man sin partner för mannen som får hjärtat att klappa  lite snabbare, så kommer den till slut. Ibland kanske fortare än man tror.

    Känner man att man älskar sin partner, så tycker jag att det är där man ska lägga sin energi. Känner man att man inte har några känslor kvar, så är det bästa att lämna, både för partnerns skull och sin egen. Oavsett om det finns någon annan med i bilden, eller inte.

  • Anonym (Man ska tänka sig för..)

    Utan mening att vara oförskämd, men HUR kan man tro på vad den här mannen berättar om sitt förhållande? Snälla var inte så naiv!

    Att han endast tycker synd om henne, men förutom det känner sig helt kall... yeah right!..  Bli inte förvånad om verkligheten inte riktigt ser ut som han målat upp den.  En del människor ljuger. Tycker inte han låter som nåt vidare kap faktiskt.

  • Anonym (Man ska tänka sig för..)
    "Så om han tar upp det han är missnöjd med i deras relation och hon bättrar sig, så kanske dom kan bli lyckliga igen?"

    "Om hon bättrar sig!!??"

    Du har ju ingen aning om hur deras relation ser ut, så det var ett riktigt korkat uttalande.  Hon kanske inte är supernöjd med honom. Han har högst troligt sidor och beteenden som HAN behöver bättra sig på. Han är kanske i hennes ögon inte guds gåva till kvinnorna.

    Du har uppenbarligen köpt allt den här mannen berättat för dig. Så naivt!
  • Anonym (Man ska tänka sig för..)
    Anonym (Kallafötter?) skrev 2017-07-20 10:10:06 följande:
    Jag uttryckte mig dumt. Jag mena inte bättra sig. Jag menade att de båda tillsammans kan ha en öppen kommunikation om vad de är missnöjda med, hur de har kunnat glida isär, och börja jobba på sin relation tillsammans.
    Ja det är ju en jäkla skillnad, mot att göra en till ensam syndabock. Så ser nog sällan verkligheten ut i ett förhållande.
    Vi har alla våra fel och brister, men det är kanske lättare att se andras, och blunda för sina egna.
  • Anonym (Man ska tänka sig för..)
    Anonym (D) skrev 2017-07-20 10:22:10 följande:

    Såg rubriken och tänkte på att jag dissade en kille som ville lämna sin sambo för mej. Jag ville ha honom men av någon slags systersolidaritet ville jag inte vara hans flytväst eller stötdämpande dyna. Jag ville att han skulle lämna först för att han hade dåligt med henne innan jag utlovade att ta emot med öppna armar. Jag var vag med flit för att inte vara hans språngbräda. Jag ångrade det som fan i många år sen. Borde ha talat om att jag verkligen ville ha honom. Vi var alltså inte älskare innan utan bara attraktion sen år tillbaka.

    Nu tycker jag det hade varit bättre för hans tjej att bli lämnad tidigare än att slösa fler år till på en kille som inte ville vara ihop med henne men bara var rädd att bli ensam. Strunt samma om det inte hade hållit med mej, han var ändå på väg att glida bort så en språngbräda hade bara varit bra.

    Däremot, ditt uttryck "moraltanter kommer gå i taket " över din fråga gör att jag hoppas det går åt skogen. Förstår du inte att folk med erfarenhet av att bli bedragna blir upprörda så har du så lite konsekvenstänk att du borde hålla dej borta inte bara från gifta killar utan relationer öht. Det är självklart att moral och etik kommer in i såna här dilemman.


    En del människor är inte utrustade med en moralisk kompass....tyvärr. Vilket gör att de inte har svårt att se sig i spegeln no matter what.
  • Anonym (Man ska tänka sig för..)

    Ärligt talat ts så begriper jag inte riktigt vad för relation du och den här mannen haft.  Men jag skulle inte kalla dig för älskarinna.

    Ni har inte haft sex. Ni började flirta med varandra, och flirtandet ledde till kyssar, men har stannat vid det.

    Nu tycker väl inte jag att man ska kyssa någon annan, än den man är tillsammans med, men det låter ju trots allt ganska harmlöst, i jämförelse med de otrogna som löper hela linan ut.

    Han har alltså inte varit sexuellt otrogen mot sin sambo, och inte du mot din..

    Däremot tror jag att han dillat en hel massa, när han berättat om sin sambo och deras förhållande. Och det är ju inte särskilt snyggt.

    Jag tror att den här mannen bara har varit lite sugen på att bli bekräftad, men jag tror inte att han har haft några planer på att lämna sin sambo, vilket han påstod att han var beredd att göra direkt när ni började flirta.

    I mina ögon har den här mannen noll trovärdighet.

Svar på tråden Han ska lämna sin tjej för mig.. Nu har jag kalla fötter