Inlägg från: John22 |Visa alla inlägg
  • John22

    TRANS & CIS - så krossar vi transfobin

    Du verkar helt besatt av kön och könsidentitet. Du kanske skulle må bättre av att lägga lite mindre fokus på det, och mer på att se människor som människor istället för att svänga dig med slagord och uppmaningar om att "krossa" personer som inte tycker som du.

    Ja det är trist att vissa människor faller utanför ramarna för vad som är normalt, men det förändrar inte det faktum att de är just onormala. Det är inget negativt med det, utan endast ett konstaterande.

    Det finns personer som föds med bara en arm, men för den sakens skull kan vi inte ändra i alla biologiböcker och skriva att "människan är ett däggdjur med en eller två armar" och låtsas som att det är helt normalt att sakna en arm, för det är det inte. Vi behöver inte påpeka eller lägga något som helst värde i att en person bara har en arm, men hävdar man att det är helt normalt så ljuger man.

    CIS finns det inget som heter. Det finns det som är normalt, och så finns det sådant som inte är normalt. Varken bra eller dåligt, det är bara så det är.

Svar på tråden TRANS & CIS - så krossar vi transfobin