• Anonym (Ts)

    Är jag inte pappan?

    Hej!

    Min fru fick för 3 månader sedan vårt 3dje barn. Vi har 2 st tillsammans sedan tidigare.

    Tycker att bebisen är väldigt olik mig och börjar fundera på om jag verkligen är pappan. Vi har ett bra förhållande så förstår verkligen inte om hon har varit otrogen.

    Både jag och frun är blonda, har blå ögon.

    Våra söner likaså. "Min" nyfödda son har mörkbrunt/svart hår och mörkbruna ögon.

    Kan 2 personer med blå ögon verkligen få ett brunögt barn?

  • Svar på tråden Är jag inte pappan?
  • daljian

    www.google.se/search%C3%A5+%C3%B6gon+f%C3%A5+brun%C3%B6gt+barn%3F&oq=Kan+personer+med+bl%C3%A5+%C3%B6gon+f%C3%A5+brun%C3%B6gt+barn%3F&aqs=chrome..69i57.18095j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    Det verkar vara ovanligt om man läser på internet

  • Anonym (Tjej)

    Det kan hända men är ovanligt med mörka ögon eller hår på bebis trots ljusa föräldrar. Men just att både ögonen och håret är annorlunda är nog nästan omöjligt. Hur ser det ut i släkten för övrigt? Era föräldrar och far/morföräldrar vad gäller ögon/hårfärg? Är anletsdragen lika dig eller någon annan släkting?

  • Anonym (.)

    Jag hade beställt ett privat dna test och testat utan kvinnans vetskap. Kostar drygt 1000kr.

  • Anonym (öh)
    qokwenlkqnwelqknwe skrev 2017-09-15 17:16:15 följande:

    Det är inte ditt barn. Dessutom hade jag inte litat på att de två första barnen är dina heller eftersom din fru uppenbarligen har varit otrogen.

    Hade jag varit du hade jag beställt faderskapstest på det tredje barnet. I fall det inte är ditt så hade jag gått vidare med att faderskapstest de två andra.

    Min tjej är gravid och även om jag inte misstänker henne för att ha varit otrogen är det självklart för mig att jag ska faderskapstest barnet. Förstår inte hur män idag kan vara så pantade att de inte faderskapstestar barnen så att de med 100 % säkerhet vet att de pappa till barnet.

    För övrigt borde alla barn automatiskt faderskapstestas av sjukvården då alla barn har juridisk rätt till att veta vem som är deras biologiska pappa.


    Varför skulle sjukvården hålla på med det? Har inget med sjukvård att göra. Tycker jag ska skötas annanstans. Varför inte av papporna själva?
  • pyssel

    Herregud så korkade och bekräftande svar du får. Okunskapens vagga, det måste vara Familjeliv.


    Alla hästar hemma
  • Anonym (Ts)
    smulpaj01 skrev 2017-09-15 17:38:52 följande:

    Hur tänker du om du inte är pappan? Vad gör du då?


    Kommer behandla barnet som min son endå, om det är uppenbart att frun inte har kontakt med barnets pappa. Vill inte skiljas pga mina andra pojkar(de är faderskapstestade då vi inte gift oss än, och de är 100% säkert att jag är pappa till dom).
  • Anonym (Hanna)

    Men Jesus....

    så fort bebisen tappar babyhåret som är mörkt så kan det mycket väl komma blont hår. Min bebis var nästan svart i håret, nu är hen 1 år och helt vithårig.

    Min bästa kompis fick ett brunögt barn trots att föräldrarna var blå/grönögda, dessa är kristallblåa nu när barnet är 1,5 år.

Svar på tråden Är jag inte pappan?