• Tecum

    Skall man inte tillåta unga tjejer att gå på krogen?

    Om tjejer inte får gå på krogen lär det inte komma några killar heller och då får krogen lägga ner... Samma sak om man förbjuder killar...

    Vakter, övervakningskameror, ta aldrig emot drinkar av okända, drick inte alkohol, hårdare straff. Allt går att lösa om bara viljan finns.

  • Tecum
    Anonym (Graeil) skrev 2017-09-17 14:30:13 följande:
    man borde uppfinna något som gjorde att folk endast födde flickor, sen fryser man ner en massa sperma så att mänskligheten lever vidare men alla äckliga män är borta, det är BARA kvinnor som råkar illa ut, aldrig män, så ta bort männen så slipper kvinnor råka illa ut..
    Vadå, man kan ju könsbestämma på ett tidigt stadium och sen abortera alla pojkfoster, det obehaget kan det väl vara värt att slippa män...?
  • Tecum
    tripptrapptrull123 skrev 2017-10-10 15:27:29 följande:
    Mansfria krogar kanske ?
    Men hur många tjejer vill gå på krogen om det inte finns några killar där? Och tvärtom givetvis. Krogen är fortfarande det ställe där de flesta träffas, antingen för sex eller för en relation.
  • Tecum
    Anonym (Mrs X) skrev 2017-10-10 20:03:00 följande:
    Jag lovar att väldigt många kvinnor skulle vilka gå på krogen i trygg vetskap om att man inte kommer bli tafsad på och kan få prata med vännerna utan nån som ska komma och avbryta med "komplimanger".
    Undrar om krogägarna håller med... Om ni bara vill prata med vännerna och inte dansa eller träffa män kan ni lika gärna gå på restaurang.
  • Tecum
    Anonym (Mrs X) skrev 2017-10-10 22:56:08 följande:
    Varför ska jag inte få dansa utan att vilja ha en karl?
    Folk som uttalar sig som du är en del av problemet.
    Du kan väl dansa utan en man utan att diskriminera halva befolkningen?

    Men vad är problemet egentligen, det är bara för "er kvinnor" att tala med krogägare och påtala hur bra och lönsamt det blir med mansfritt. Eller hyra en krog och köra mansfritt. Vad väntar ni på? Att männen ska göra det åt er...
Svar på tråden Skall man inte tillåta unga tjejer att gå på krogen?