• PLjungberg

    ARGA SNICKARN söker projekt!

    Hej!

    Jag vet inte om detta fortfarande är aktuellt men jag gör en chansning och ber till gud att turen ligger hos mig.

    Jag och min man hyrde en lägenhet på vad som visade sig vara ett rivningskontrakt som vi blev totalt lurade på. I september 2016 får jag ett samtal om att vi måste flytta ut i januari. Där står vi med våra 2 barn och paniken är stor! Med då endast 1 säker inkomst så var chansen att få ett lån minimal.

    Men vi lyckades få ett ynka lån och hittade ett hus dock i annan kommun, men det hade det vi sökte, stor potential. Huset var i behov av total renovering OCH sanering, Allt gick väldigt fort och vi var inflyttade och klara i November och per omgående började alla problem svämma över oss. Det började med översvämning i källaren, i stort sett varje dag fick vi ösa vatten när vi kom hem från jobb. Vårat värmesystem fungerade inte vilket skulle fixas av förra ägaren. Här var våra pengar nu så gott som slut. ?Tvättstugan? är ute i gästhuset där golvet har ruttnat sönder pga vattenläcka.

    Vi har en hel gillestuga som bara är ett skal och tanken är att den ska fixas och dubbla våran boyta. Själva huset är på 78 kvm och sovrummen är i miniformat. Nu väntar vi tillökning (vilken inte var planerat än) men med en magsjukdom i botten så är det lika bra att få barnbiten avklarad så jag kan fokusera på att bli frisk sen. Jag frågar mig själv varje dag hur vi ska få plats när vi snart blir 5. Normalt har jag lite energi och det lilla jag har snor huset i detta kaos. Ja historien går att göra lång. Blir gärna kontaktad för mer info. petjhaa@hotmail.com

    Tack!

Svar på tråden ARGA SNICKARN söker projekt!