• Anonym (Nina)

    Följas åt till ett plus!

    YaseminL skrev 2018-03-01 07:42:33 följande:

    Oj! Har du så lång cykel? Jag är på cd 13 idag. Men min cykel är bara 28 dagar.

    Har du älflytningar nu så borde äl vara på ingång tycker man ju.

    Tack <3 lite bättre mår jag allt. Vi lyckades få till det igår ändå hehe och ska allt lyckas tvinga mannen min till ikväll med


    Ja, jag har inte alltid haft så lång, hade 28 dagar förut.

    Men jag fick faktiskt glad gubbe på ägglossningstestet i morse!! Hade inte förväntat mig det riktigt än.

    Får hoppas på att få till det i ikväll. Sambon har varit trött och somnat på soffan tidigt varje kväll denna veckan.

    Skönt att du mår bättre! Har du fått glad gubbe på testet ännu?
  • Anonym (Nina)
    YaseminL skrev 2018-03-01 15:37:54 följande:

    Skönt att du hittar din ÄL iallafall! Hur kommer det sig att den har ändrats så pass mycket? Hur gammal är du? ( åldern kan ju vara en anledning till en annorlunda cykel ) Men oavsett så är det konstigt att appen la ut ÄL först om 13 dagar haha.. Galet. Håller tummarna för dig <3

    Nej inte än.. Fortfarande en blinkande smiley, men hoppas att det blir en glad gubbe antingen ikväll eller imorgonbitti. Brukar få dom glada smileysarna runt 21 tiden om kvällarna. Hoppas iallafall att vi får en glad smiley ikväll för ikväll är jag myssugen (haha). Både jag och min sambo tycker att det är jobbigt att tvinga fram sex när man faktiskt inte är sugen och det kan vi inte vara ensamma om..  

    Känns skönt att må bättre iallafall! Har fått nytt jobb så börjar imorgon. Hade varit tråkigt att sjuka sig första dagen trots att jag hade behövt vara hemma ytterligare en dag till.  


    Jag fick barn i juni -17, och när mensen kom tillbaka så var den oregelbunden och lång cykel: 31, 31, 47, 39, 31, 39 dagar har den varit hittills.

    Jag är 38 år.

    Jo knasigt med appen, fast den räknar ju på mina förra långa cykler. Denna gång borde ju cykeln bli ca 28 dagar, så jag hoppas det rättar till sig!

    Haha, jag är också myssugen, men känner mig lite stressad, för vi kan inte ha sex på beställning liksom.

    Brukar du berätta för din man när du har ägglossning?

    Jag brukar inte göra det, är orolig för att han ska få prestationsångest och att allt låser sig. Det har hänt.

    Spännande med nytt jobb förresten!
  • Anonym (Nina)
    YaseminL skrev 2018-03-01 18:17:27 följande:

    Hoppas den håller på att rätta till sig då! Verkar ju som det om denna månadens cykel "bara" blir 28 En himla skillnad från dina föregående cykler då ju! Wiho! har du haft regelbunden cykel på 28 dagar innan din förra graviditet då?

    Nä jag berättar inte, jag är som du säger rädd för att han ska få prestationsångest och att allt ska låsa sig. Men sen samtidigt så är det jobbigt att ensam känna stress. För man vill ju verkligen få till det och testar med äl test för att få reda på när det är som mest optimalt att mysa till det men sen samtidigt vill man inte tvinga fram myset bara för att man har äl. Min sambo är kolugn för han har ju ingen aning :p allt detta tar en himla massa energi. Men oavsett all stress som läggs på oss hade jag ändå inte kunnat berätta pga att jag vet att han hade fått prestationsångest..

    Men sen tror jag att detta forumet lugnar mig lite. Det är skönt att kunna ventilera här inne för jag har inte berättat för någon i min närhet att vi försöker.

    Kram!


    Före graviditeten var mensen helt regelbunden, kunde typ ställa klockan efter den! Det underlättar ju väldigt mycket!

    Jag har inte heller berättat för någon att vi försöker (sambon har berättat för en del bland hans familj och vänner, men inte jag).

    Så det är skönt att ventilera här, precis som du säger!

    Nu får vi hoppas på tur för oss båda i ikväll då! :D
  • Anonym (Nina)
    YaseminL skrev 2018-03-02 07:44:42 följande:

    Nu har jag äntligen en glad gubbe på CB. Fick mysa igår iallafall! Hur gick det för dig? Hoppas du får en bra dag! Kram <3


    Då ligger vi väldigt lika, spännande!

    Jo, vi fick också till det igår kväll!

    Tack detsamma, och hoppas nya jobbet går bra! :)
  • Anonym (Nina)
    lillagumman85 skrev 2018-03-02 13:40:10 följande:

    Hej på er som är kvar i tråden.

    Väntar in äl nu (borde inträffa runt den 7:e) Mina stora barn har åkt till sin pappa idag och är där en vecka. Så nu har vi "bara" en 6 månaders bebis hemma som ska underhållas medans vi ska försöka få till ett syskon. Hahaha

    Ser fram emot en vecka med mycket mys!

    En liten knasig fråga som jag tänkt på.. Hur brukae ni göra efter sex? Jag går alltid in i duschen... inte så att jag spolar vatten rakt upp i fiffin kanske.. men ogillar känslan när sperma rinner ur mig sen. Så därför är jag snabb in i duschen. Tänker att jag kanske "sabbar" när jag tvättar av mig direkt. :-/ Hur gör ni andra? Ligger ni kvar en stund med sperma i er? Torkar ni er bara med papper? Eller gör fler som jag? Haha


    Vi har en liten på 8 månader, kan bli lite svårt att passa in ja...

    Mina äldre barn är här denna veckan, men som tur var somnade alla tre tidigt igår kväll (ovanligt), så jag och sambon fick lite egentid!

    Jag duschar inte direkt efter, torkar mig bara med papper. Men det är mest av lathet. Tror inte att sådant har så stor betydelse, tillräckligt många hinner väl simma upp ändå? Har inte tänkt på det.
  • Anonym (Nina)
    YaseminL skrev 2018-03-02 14:35:35 följande:

    Ja, kul ju!!

     Enligt NC ska jag ha ÄL imorgon. Tempar inte så har ingen aning. Har bara appen för att skriva in när jag har mens osv. Tänker varje månad att jag ska börja tempa men det händer aldrig haha.. Sover så oregelbundna tider med. 

    Gött! Ska försöka få till det ikväll med sen bör det väl räcka? Eller? 

    Tack! Det gick jättebra. Var där mest för att skriva kontrakt och så idag men allt kändes superbra. Tack som frågar <3 


    Jag har aldrig tempat, skulle inte funka för mig tror jag.

    Det räcker säkert! Får se om jag och sambon får till det i kväll också. Har fortfarande lite ägglossningskänningar, så ska försöka!
  • Anonym (Nina)
    YaseminL skrev 2018-03-02 21:01:42 följande:

    Äsch man vet inte förrän man har testat! Jag tempade när jag var yngre men som sagt, sover så oregelbundna tider så det hade inte funkat för mig nu.

    Vi fick till det ikväll med hehe! Går dock emot mig själv nu.. sa att det sista jag vill är att tvinga fram sex endast för att jag har ÄL men nu när jag väl är i det så vill jag mysa hela tiden endast för att jag har ÄL. Känns aldrig tillräcklig så ska försöka få till det imorgon med haha. Är så nervös att vi inte prickar in rätt.

    Jag känner aldrig av min ägglossning, lite tråkigt.

    Hoppas ni får en trevlig kväll med massa mys

    Kram!


    Det är lite det som är grejen här med, jag sover och går upp väldigt oregelbundet också, så det där med tempning får nog vänta! Skulle nog inte funka nu.

    Inget liggande här än, men kvällen är inte slut än :) Annars får det räcka med igår kväll.

    Trevlig kväll till dig med!
  • Anonym (Nina)
    YaseminL skrev 2018-03-04 19:17:25 följande:

    Nu är äl perioden över och lutealfasen är igång. Denna oändliga väntan på BIM.... zzzzz.. Vi har iallafall allt som allt fått till det 26,28,1,2,4. Vi hann inte igår på ÄLdagen men tror inte att det är hela världen. Nu är det bara att vänta och se! Hoppashoppashoppas för oss båda. Hoppas du har en fin kväll och haft en bra helg! Kram!


    Vi fick till det 25, 1, 3 den här gången.

    Positivt ägglossningstest 1/3.

    Ja nu börjar den långa spännande vänta väntan!!

    Håller tummarna för oss!!
  • Anonym (Nina)
    Anonym (Nina) skrev 2018-03-04 20:30:17 följande:

    Vi fick till det 25, 1, 3 den här gången.

    Positivt ägglossningstest 1/3.

    Ja nu börjar den långa spännande vänta väntan!!

    Håller tummarna för oss!!


    Blev ett vänta för mycket!

    Den långa spännande väntan, skulle det ju stå
  • Anonym (Nina)
    lillagumman85 skrev 2018-03-06 11:58:18 följande:

    Har förbannat ont kring äggstockarna idag. Har räknat ut att jag borde ha äl idag eller imorgon. Testar aldrig med några äl-tester eller så... Vi sexade till det i söndags och tänkte att vi skulle få till det ikväll med. Om dottern tillåtet då, 6 månader och TOTALT genomförkyld.

    Just nu har jag bara så himla ont i magen att jag tror sex nästan skulle förvärra smärtan. Funderar också på om det är innan själva ägget släpper som det gör så här ont. Inga äl-flytningar ännu. Kanske äl är ett par dagar senare än vad jag räknat ut. Hade ni väntat med sex till imorgon istället? Tycker ju inte att det ska göra så ont ju.. det ska ju vara skönt med sex...


    Jag brukar få ont innan och under ägglossningen, sen går det över.

    Jag hade nog inte vågar vänta tills i morgon, fast det beror ju på hur ont du har också. Går det inte så går det inte liksom!

    Är inte alltid man märker av ägglossningsflytningar, har jag läst. Vet inte om det stämmer?
Svar på tråden Följas åt till ett plus!