• MammaMia1012

    Följas åt till ett plus!

    Sommaren12 skrev 2017-12-18 08:23:31 följande:

    Jag tog med ett test igår. Fick en plötslig känsla att jag var gravid då jag började gråta av att komma hem till ett tomt hus (sambo och dotter är bortresta). Hade ett raseriutbrott i helgen också där jag stod å skrek på min karl på stan... Men testet var negativt. Känns helt ok men mest besviken över att jag inte kan skylla mitt konsiga humör på graviditet utan att jag tydligen ÄR såhär... :/ kan pms yttra sig så? Har bim ons eller tor.

    Ja då får vi njuta av julen och nyår! Har med äl vid nyår, hoppas bara man orka ligga efter firandet! :O


    Å vad jag känner igen mig! Var ett åskmoln i torsdags för att sedan sitta å gråta i bilen när ?jag såg mamma kyssa tomten? spelade på radion! Hahaha tyvärr väldigt vanligt när jag har pms...

    hoppades så, haft alla symtom denna månad men icke.. kroppen kan verkligen spela en ett spratt!
  • MammaMia1012
    Saima17 skrev 2017-12-18 09:04:59 följande:

    Å nej va tråkigt. Ja fick mitt niagrafall igår jag.. Hoppas d e över imorron som vanligt så vi får mysa mkt under jul ska berätta om förlovningen åt våra föräldrar ikväll på min examensdag.. E såååå nervös


    Stort grattis till förlovningen <3 Gud så mysigt att avsluta året så!

    Kommer nog gå hur bra som helst att berätta!

    Det är som det är här... vill bara att mensen kommer så man kan gå vidare! Sa till min man igår att det är helt ok, är så lycklig oavsett så om vi får en sladdis är det bara en bonus men det kommer inte vara en sorg om det inte blir. Idag firar vi våran yngsta som fyller fem!
  • MammaMia1012
    Sommaren12 skrev 2017-12-18 10:44:27 följande:

    Känner vi är synkade. Har med en dotter på fem. Kul å följa en som med vill få till en "sladdis" (osäker på om jag tycker det räknas som sladdis dock med sex år emellan, sambons storebröder är 20 år äldre där snackar vi sladdis!) och bim osv verkar vi ju med ha ungefär samtdiigt. Då kämpar vi på nu då! :)


    Å vad roligt att vi är så lika!

    Nej jag vet inte heller om jag ska kalla det sladdis men det känns som det var väldigt längesen jag var gravid

    Ja 20år det är skillnad det, då är det sladdis på riktigt!

    Ja så är det, vi får kämpa på och hoppas att vi kan få pluss bådatvå <3

    Känner att jag inte vill stressa för mycket över detta så man kan leva i nuet och njuta av det men redan har, men är lite lättare sagt än gjort emellanåt...
  • MammaMia1012
    maria1992 skrev 2017-12-18 15:45:35 följande:

    Hej, 

    Jag har igår fått mens efter ett svagt plus på stickan några dagar tidigare. Det gjorde fruktansvärt ont och blev så ledsen. Vi kör tillsammans! ska också ha äl runt nyår! 

    Kram


    Så ledsen för din skull!! Tyckte heller inte ditt så ut som spök!

    Hur mår du idag?

    Men vi har varandra och vi kör tillsammans <3 vi kommer vara i fjällen över nyår tillsammans med svärföräldrar och svägerska så det blir att ta nån snabbis i bastun osv me. Det får gå!
  • MammaMia1012
    Sommaren12 skrev 2017-12-18 16:38:58 följande:

    Så himla tråkigt! :( tyckte inte ditt såg ut som spök heller. Du hade väl olika märken på testerna dessutom. Är mensen som vanligt? Tänker om det var mf...

    Då är vi tre med äl vid nyår! Hoppas på plus till alla tre!


    Ja men verkligen! Tänk om det kunde få bli så!! Håller alla timmar och tår!!
  • MammaMia1012
    maria1992 skrev 2017-12-18 18:13:11 följande:

    Fack för du skriver, betyder <3

    Har gjort en ny tråd för oss med bim i januari :)

    Jag mår bättre idag. Igår var hemskt... var så ledsen :/ idag känner jag att jag får ta nya tag och gärna ett glas vin eller två haha! Du själv?

    Ja det låter ju hur bra som helst! Vi åker till Thailand den 9e... något annat att tänka på med. Skönt...


    Men vad härligt med sol och värme! Och som du säger annat att tänka på skönt att du mår bättre! Kan tala om att jag varit i samma sits men hade ett tidigt missfall, det var när vi försökte med nr2 så jag vet hur det är <3

    Gör du rätt i alltså ett glas vin eller två! Vi hade glöggmys igår så då passade jag på att dricka Blossas silver som jag älskar gjorde det IOM negativt test.

    Jag väntar in mensen här, kommer väl idag eller imorgon..
  • MammaMia1012
    Fruadolfsson skrev 2017-12-18 22:49:56 följande:

    Ingen mens, trötthet som är extrem skulle kunna somna ståendes.. har inte gjort något test sen i torsdags o då var det negativt. Ska vänta några dagar till tror jag :)


    Men vad spännande! Hoppas verkligen mensen håller sig borta och att du får ett solklart pluss!
  • MammaMia1012

    Japp då kom mensen precis som jag trodde.. då är det typ ÄL 1/1 och BIM 15/1 kan vi hoppas på en magisk start på 2018 med ett pluss

  • MammaMia1012
    Sommaren12 skrev 2017-12-19 09:32:05 följande:

    Här kom mensen nu på morgonen. Det betyder att äl blir på nyårsafton eller nyårsdagen. Då jäklar ska det bli bebis! :) känns rätt skönt ändå. I ett moment när jag trodde att jag var gravid så funderade jag på hur tusan jag skulle lyckas hålla det hemligt både jul och nyår. Min förra graviditet var jag i v 8 vid jul och skulle då fira i tre dagar med familj, det va svårt att hålla det hemligt kan jag säga!


    Så trist även om man mer eller mindre vet så blir man ledsen...

    Men nu är vi verkligen synkade, mensen kom som på beställning ÄL nu 1-2/1 sen BIM ca 15/1

    Nu hoppas vi på att nya året börjar med ett +!!!
Svar på tråden Följas åt till ett plus!