• Migas

    Följas åt till ett plus!

    Tiiffany skrev 2018-02-09 12:41:48 följande:

    Idag på BIM-4 så plussade jag!

    Önskar er andra stort lycka till och hoppas ni får era plus snart


    Grattis vad roligt. Hade ni försökt länge?
  • Migas
    lillagumman85 skrev 2018-02-09 11:06:29 följande:

    Jag tror att jag kan ta ett negativt test. Vi har ju precis startat verkstaden och det brukar vara några försök senare jag börjar känna frustration. När vi började försöka sist började min syrra och hennes man försöka samtidigt och då var det otroligt stressande att det tog sig för dem på första försöket och för oss på 7:e

    Nu känner jag ingen stress.

    Det slulle vara kul om vi testar båda två den 14:e om du känner att du också pallar ett negativt test.


    Jag förstår att det var stressigt att veta att det gick fort för henne men tog längre tid för er.

    Vad skönt att du inte är stressad, det är väl inte jag heller egentligen för att bli gravid direkt. Jag är mer stressad över att inte ens ha lite kontroll över var i cykeln jag befinner mig, då jag har cykler mellan 27 och 44 dagar liksom.

    Jag kan nog ta ett negativt test, då det är första riktiga försöket vi gör till att försöka få ett syskon till dottern. Så jag skulle nog kunna tänka mig att ta ett test på onsdag om mensen inte har kommit redan.
    Tiiffany skrev 2018-02-09 12:53:36 följande:

    Cirka 3-4 månader aktivt försök. Första graviditeten tog 11 månader så jag är lättad att det gick snabbare denna gång (:


    Kan förstå att det känns overkligt att det tog sig så fort denna gång när det tog så lång tid förra gången. Hur gammalt är ditt andra barn?
  • Migas
    Tiiffany skrev 2018-02-09 13:32:55 följande:
    Mitt första barn är 8,5 månad (:
    Då får du barn tätt nu då  
  • Migas
    Koke skrev 2018-02-09 17:07:38 följande:
    Vågar man tror på en graviditet?

    Fick detta resultat i dag. Två dagar kvar till BIM. Lätt illamående och jätteömma bröst.
    ellinorwe skrev 2018-02-10 10:19:10 följande:

    Hej tjejer!

    Tog ett gravtest imorse och jag fick 2 streck. Det är svagt men det är rosa. Jag är så orolig nu.Är det positivt? måste åka o köpa ett nytt.

    vad tror ni? testet är från babyplan


    Grattis till Er båda Hade ni försökt länge innan ni lyckades? 

  • Migas
    minipeach86 skrev 2018-02-10 14:38:07 följande:
    MammaMia1012 skrev 2018-02-08 14:36:04 följande:
    Men så roligt! Vad glad jag blir för dig/er! Jättegrattis!!!!
    lillagumman85 skrev 2018-02-08 23:10:23 följande:
    STORT STORT GRATTIS!

    Gud så härligt med pluss här inne.
    TACK SÅ MYCKET!!! 
    Fortfarande känns det heeeelt overkligt! Men så mysigt och spännande att få prata med varandra om att det växer ett frö och hur vi ska berätta för våra nära och kära, hur det kommer bli i sommar och i ju osv, om allt går bra <3 Wow. Så tacksam <3
    Då tycker jag du ska ta ett test den 14:e bara för kul, se det som en chansning, det KAN visa något och då är ju det världens mest fantastiska sak! Men lika stor är risken att det inte är rätt tidpunkt osv, så du inte blir för besviken <3 Usch det måste vara sååå frustrerande att inte veta! Inte kunna ha någon ordentlig nedräkning osv! Vilken tapper kämpe du är som står ut! =) 
    Förstår att det tar ett tag att smälta graviditeten och verkligen fatta att man ska få barn snart   

    Jag tänker nog testa om jag vågar men av någon anledning så känns det läskigare ju längre tiden går. Kanske beror det på det blir mer verkligt ju fler dagar som passerar att jag kommer närmre hela tiden att tangera min längsta cykel. Om man bortser från den längsta cykeln på 44 dagar som också var den första cykeln efter graviditeten som kanske är lite annorlunda än de andra, så är den längsta cykeln på 40 dagar och då borde det inte vara jättetidigt att testa på dag 40 på onsdag egentligen. 

    Jag börjar dock känna att ju längre tiden går nu (senaste dagarna), desto mer så bygger jag upp ett hopp om att mensen inte kommer och då jag samtidigt har svårt att tro att jag skulle lyckas på första seriösa försöket denna gång med en helt oregelbunden cykel så är det dömt att bli besviken. 

    Jag vet inte om jag står ut egentligen, är väl mer jag som är för snål för att lägga flera hundra på graviditetstest när risken är alltför stor att det är negativt för att jag tar det x antal dagar för tidigt liksom. Jag har dock aldrig haft problem att vänta ut mensen (eller åtminstone testa samma dag innan) då jag hade någorlunda koll på cykeln, men nu känns det som att jag tappar det lite och inte vet hur jag ska göra i slutändan. 

    Förlåt för lång text
  • Migas
    Anonym (Längtan) skrev 2018-02-11 06:20:24 följande:
    Ja alltså nojar för igår morgon fick jag detta på Apotekets egna test. Svagt men ngt är det ju? Taget med morgonurin bim-3. Tidigare tester har för mig varit helt blanka förut så... tog inget test denna morgon... bim-2. Kanske ska ta ett imorgon bitti??
    Anonym (Längtan) skrev 2018-02-11 09:59:32 följande:

    Tack!! Tog ett till nu och NU har det sjunkit in!! Sjukt!!


    Grattis till Er   Hoppas du vågar tro på testen nu och vågar börja njuta av graviditeten.  
    lillagumman85 skrev 2018-02-11 10:38:37 följande:

    Nu har jag en hel vecka kvar till BIM och har molande värk från och till. Annars inga symtom mer än att jag bara ville gråta igår. (Fast kan vara sån precis innan mens ändå).

    Känns lite tidigt att få mensvärk bara. Men men... ett test den 14:e får det nog bli om inte mensen redan kommit.


    Låter som om det kan vara något där.   

    Själv har jag en vecka idag till min längsta cykel, men bara 4 dagar till den nästa längsta (och den längsta senaste halvåret). Vi får se om jag vågar ta ett test på onsdag, känns läskigare nu när det närmar sig av någon anledning :-/




  • Migas
    lillagumman85 skrev 2018-02-11 20:49:39 följande:

    Jag som inte skulle känna nån stress... fick precis veta att min lillebror och hans fru väntar son
    fjärde... Både väldigt glad och jobbig känsla.


    Åh nej, vad tråkigt att du skulle få veta det just nu :-/ Förstår att du tycker att det är jobbigt  
    Anonym (Nina) skrev 2018-02-11 12:38:29 följande:

    Här ramlar positiva test in ser jag Grattis!

    Själv har jag bim idag, har haft mensvärk sedan en vecka tillbaka. Illamående sen ett par dagar, men illamående har aldrig varit nåt tidigt symptom för mig, så det beror nog på något annat.


    Låter ju lovande När tänkte du testa? 
  • Migas
    lillagumman85 skrev 2018-02-12 09:29:50 följande:

    [quote=78459999][quote-nick]Migas skrev 2018-02-12 05:18:26 följande:[/quote-nick]Åh nej, vad tråkigt att du skulle få veta det just nu :-/ Förstår att du tycker att det är jobbigt

    Pratade lite med brorsans fru nu och det hade tagit sig direkt för dem. Hon hade aldrig fått nån mens efter att hon tog ut spiralen. Tääänk om det kunde vara samma här .. det hade varit så häftigt.

    Jag pendlar från och till, ena stunden känner jag mig gravid och i nästa stund inte ett dugg. Hade sjukt mycket molvärk igår när vi lekte med barnen i snön. Tänkte hela tiden "nu får jag mens" Sen låg jag i tårar åter igen på kvällen på sambons arm i sängen.. Grät för att jag är så lycklig med honom och för att han är världens finaste man. Vill aldrig leva utan honom.

    Kan det var hormoner som spelar mig ett spratt...


    Häftigt att det kan gå så fort Har det gått lika fort för de med de andra barnen? 

    Brukar du ha så här mycket hormoner så långt innan mens eller kan det vara ett tecken på att du kanske är gravid istället? 
    saijda skrev 2018-02-12 09:49:19 följande:

    Mina symtom (då innan missfall och nu) är extrem trötthet, illamående, huvudvärk, svullen mage, högre temp,halsbränna till och från, brännande och stickande känsla i äggstockarna samt brösten, spindelnät på brösten och tryckande känsla i ryggen (länd typ). Dessutom verkar min hårbotten bli fetare än vanligt och mer koncentrerat urin (förlåt för detaljer!) :0

    Är på BIM+3 idag men inte vågat testa :(


    Låter ju som att du skulle kunna få ett positivt graviditetstest om du testade. Jag förstår att det är läskigt att testa om du nyss varit med om ett missfall, men är det inte jobbigt att inte veta om du är gravid eller inte när du har så mycket symptom och har passerat BIM med flera dagar? 
    ellinorwe skrev 2018-02-12 12:34:11 följande:
    Åh taack!!

    Slutatde med ppiller i augusti och fick sen en cykel på 42 och nästa var på 65 dagar. efter det har jag haft ca 32 dagar. Körde med ägglossningstest och Natural cykles de 2 senaste månaderna.

    Tacksam över att det fick så snabbt som det gjorde
    Vad snabbt dina cykler gick tillbaka till normallånga och vad snabbt det gick för att ha två så långa cykler ibörjan Tyckte du att NC fungerade bra?  
    Nojjig skrev 2018-02-12 17:23:10 följande:

    Herregud jag plussade idag!!!! Nu är jag både glad och orolig för jag var hos gyn för två veckor sedan och de fann en 4,2 cm stor cysta på vänster äggstock så han sa att jag inte kan bli gravid så länge den sitter där.. då var test negativt. Nu är mensen 12 dagar sen och test visar tydligt två streck. Vad kommer hända nu? Tänk om cystan ställer till det? Tänk om jag inte är gravid utan cystan producerar gravidhormon och det är falsk? Nu är jag verkligen nojjig!!!

    Någon med erfarenhet av folickelcysta(funktionell cysta) i samband med graviditet?


    Grattis vad roligt

    Läste ditt andra inlägg och det låter vettigt att prata med gyn imorgon eftersom situationen är lite annorlunda. Jag hoppas att cystan inte ställer till något (och att du verkligen är gravid) och du får den extra hjälp du behöver om det är någon risk med det.  
    Anonym (Nina) skrev 2018-02-12 20:38:26 följande:

    Ska nog ta och köpa ett test i morgon, om inte mensen kommer.

    Börjar bli lite nervös nu :)


    Vad spännande Hoppas på utebliven mens och ett plus idag eller imorgon då
  • Migas
    lillagumman85 skrev 2018-02-13 09:15:48 följande:

    De hade väldigt lätt att bli gravida med de två första. Nr 3 tog ett halvår så hon blev lite förvånad.

    Alltså.. har molvärk och spänningar där nere.. sen har jag börjat få kolosala blodtrycksfall. Blir superhungrig så jag mår då illa. Har varit typiska tecken innan när jag varit gravid. Skulle nog kunna vara graviditet på g. Brukar få "hormonrus" typ första mensdagen.. men inte så här långt innan.

    Blir till att köpa ett test idag och slänger upp en bild i morgon bitti. känner att det nog är för tidigt att testa, men kan inte låta bli. Haha


    Aha, spännande att det kan variera så för samma person.

    Men det låter ju verkligen som att du skulle kunna vara gravid..

    Hoppas att du får ett positivt test imorgon, är ju inte säkert att det är för tidigt för early testen.

    Själv kan jag inte bestämma mig för om jag ska våga mig på ett test imorgon eller inte. Jag har ju bara vanligt test hemma och inte early tyvärr. så velig helt plötsligt när det närmar sig och mer seriöst.
  • Migas
    saijda skrev 2018-02-13 13:31:43 följande:

    Inget pluss och ingen mens :( Tog testet imorse.

    Vet inte vad som händer i kroppen efter missfallet, men får avvakta och se helt enkelt :0


    Jobbigt läge du har hamnat i, men ändå positivt att inte mensen dykt upp än.
Svar på tråden Följas åt till ett plus!