• Saima17

    Följas åt till ett plus!

    Sommaren12 skrev 2018-06-05 20:01:04 följande:

    Jag är med uppsvälld men det kan jag ändå bli i perioder så inget jag kan räkna in här. Ja det är väl säkert ens längtan som jävlas med en... vill att dagarna ska ticka på nu!Åh är ju lite så som du säger vid ljumskarna! Åh jag är arg på mig själv för att jag hoppas. Kommer bli så ledsen när mensen kommer. :(


    d roliga va att ja tänkte int ens tanken på att ja sku va gravid den här gången.. gick in me att ja kan ju testa.. Men d e ändå negativt. om int annat allt för tidigt. men se på fan..tydligt + 4 dagar före mens. så måst ha vari stark graviditet m mkt hormoner från början intalar ja mj. hoppas så att hjärta fortfarande tickar på torsda. får skov ibland där ja e rädd för missfall.. Men har eg inget som tyder på d.. Men skrajsen som man e me allt som e första gången..
  • Saima17
    Milian03 skrev 2018-06-07 00:06:36 följande:

    Ja jag går dit med den vetskapen:) Tack för ditt svar :)


    Jag var på VUL i typ v4 å då såg man bara en gulesäck sen va ja I slutet av v5 å då såg man ett litet hjärta.. Ska idag åxå.. borde vara i v8 nu.. mår riktit illa.. vaknat för 1h sedan ä spytt ska int på ul förrän om 4,5h.. jei.. hoppas man klarar sj utan att spy. lycka till!!!
  • Saima17
    Sommaren12 skrev 2018-06-07 07:32:47 följande:

    Bim-3 idag och jag fick ett infall att ta ett test. Blankt. :( Tyckte när jag vred och vände på det att jag anade ett vääääldigt svagt streck men det var nog bara mina ögon som såg vad de ville se. Förra gången jag var gravid var det blankt på bim-2 och fick sen plus på bim+1 men jag känner mig ändå inte hoppfull. 

    Jag börjar tröttna på bebisverkstad rejält. Känner mig som en robot och ämnet känns så slitet. Jag tror snart inte jag orkar mer. Kanske bara ska ge upp detta och försöka njuta av livet som det är. Har ju en underbar snart sexåring. Känns som jag aldrig kommer att bli gravid igen. Verkar inte va meningen liksom. :(


    Men du kan väl höra om du sku få gulkroppshormon utskrivet att du sku få en liten knuff bara. för mj räckte d m 8 dagar ist för 10.. Så effektivt. sitter nu å ska på VUL å titta på d lilla livet..d lönar sj.. om du bara orkar förstås.. kram <3
  • Saima17
    Sommaren12 skrev 2018-06-07 08:44:43 följande:

    Jomen jag har kämpat med detta i över fem år. Inte aktivt med att bli gravid, men med att acceptera att sambon inte ville ha fler och sen med vårt förhållande pga detta och till slut med att försöka sen i vintras. Jag har varit så ledsen vid mens varje gång sen jag fick tillbaka den efter förlossningen. Känns som en mörk nedåtgående spiral och nu orkar jag verkligen snart inte mer. :( Det tär så fruktansvärt på en. När man hoppats och det inte blir något så låser jag in mig på toa och ligger på badrumsgolvet och gråter. The honest truth.

    Om jag ska få gulkroppshormon antar jag att det ska utredas och ha sig och det anses säkert va för tidigt i vårt fall och tror inte sambon e pigg på att dras in i en utredning. Ska prova progesteron nästa omgång.

    Har bestämt mig för att blir jag inte gravid innan året är slut så ger jag upp detta.


    Okej ja förstår.. kan int riktit sätta mj helt in i hur d e men kan bara föreställa mj :(

    hoppas att d löser sj. min granne svara jätte positivt på progesteronet å blev gravid på första försöket. så hoppas så att d går så för dig å. massa kramar
  • Saima17
    Migas skrev 2018-06-07 09:17:06 följande:

    Hoppas allt gick bra idag.


    d gick super!!! ja e så lycklig!! har lilla larven på bild nu på kylen.. åh ja längtar så nu tills sambon kommer hem.. Men e länge kvar t dess.. Men ja e absolut int ensam hemma mer
  • Saima17

    kom just hem från vul. fick se ett starkt <3 picka!! 8.6mm stor liten filur som är i v6+6. fick äntligen primperan utskrivet mot illamåendet. hon skrev även påminnelse åt rdg att skriva remiss till special mödravården åt mj. hon e helt enkelt bäst min gynekolog!!! efter att ha träffat henne idag känner ja mj lugn. Ha redan tagi en primperan å känner inget av illamående.. herregud vilken lättnad. inskrivning nästa vecka.. jeei!!!!

  • Saima17
    Sommaren12 skrev 2018-06-07 13:08:26 följande:

    Hoppas med det. Ja, det är klart att det hade känts lite lättare om min sambo hade varit lika längtade, då hade vi kunnat bära det jobbiga tillsammans. Nu drar jag mig undan och blir ledsen i ensamhet. Vi kan prata om det, men jag känner inte att har så mycket att tillföra som får mig att må bättre på den punkten. Jag är tacksam att han har lagt en extra manke till denna omgång. Efter att ha jobbat en hel natt och inte sovit innan dess så skyndade han hem för att mysa med mig. Den nivån har det inte varit tidigare, utan mest "det får hända när det händer".Ja jag har ju hört från flera om detta Progesteron. Känns som en enkel sak att testa själv. 

    Vad härligt att du fått en bild på krabaten och att din gynekolog är så bra. Jag tar ju också mycket mediciner och jag hade svårt att slappna av första tiden. När jag träffade min läkare på specialistmödravården blev jag SÅ lugn. Hon var så himla bra. Det är så viktigt att man träffar vettiga människor som kan få en att släppa oron!Lutealfasen, alltså tiden mellan äl och bim är alltid nästan exakt densamma. Så det är den tiden du ska lägga på nu. Det kan ta olika lång tid innan äl kommer men tiden därefter fram till bim är alltså konstant. Hoppas det hjälper lite. Om du känner att du har halvdålig koll på cykler och sånt så kan jag varmt rekommendera två avsnitt av podden Hälsosant där de på ett enkelt och bra sätt går igenom precis vad som händer i kroppen. Finns ett avsnitt om menscykeln och ett om fertilitet.


    Ja ja håller så tummarna för dej nu!!! <3

    Men visst e d så!! ja sku hellre betala alla undersökningar t henne än å gå t nån annan.. nästa graviditet blir d helt klart å gå privat.. betala dock 85e idag. typ 860kr men d va så jävla värt d.. när ja fick se d där hjärtat.. ååh ja va så lycklig. man såg tillåme klaffarna.. d va så häftigt!!! å ja e så lycklig. kan int fatta att d e sant.. wow..
  • Saima17
    Milian03 skrev 2018-06-07 13:52:30 följande:

    Åh jag kommer nog vara i v 4+5 eller 4+6. Får se imorgon. Så himla spännande :D


    va kul. lycka till :)
  • Saima17
    Milian03 skrev 2018-06-07 13:54:07 följande:

    Vad härligt! :)


    Ja d e helt underbart!! nu sku ja bara villa se h*n varje dag.. haha.. Men då d e inge kul sen.. nå v8 imorron så e int länge t v12 ultra.. jippie!!
  • Saima17

    ankmamma & sommaren12 vet ni va...
    åh fick just världens bästa besked...jag har fått ordinarie tjänst!!! 
    nu har ja bara ett dilemma..när ska ja berätta? ja ha int jobba på det här stället tidigare.. ja kommer va i ca v15 när ja börjar..å prövotid på 4 måander..ja hinner just å just gå prövotiden ut när ja behöver gå på mammaledigt..nå d ska ordna sj..men så konstigt att allt löser sj på en gång..bebis och jobb.. :D ja e så lycklig!!

Svar på tråden Följas åt till ett plus!