• Simone

    Teneriffa med spädbarn

    Jag skulle nog vänta tills bebisen fått det första vaccinet. Vi reste när vår dotter var fyra månader till gran canaria. Flygningen gick jättebra, betydligt lugnare än nu när hon är två haha. Att man inte kan ligga och sola och bada hela dagarna förstår du nog själv. Jag tycker att det var en perfekt tid att resa. Så åk iväg och njut :)

  • Simone

    [quote=78079978][quote-nick]12345hopp skrev 2017-10-07 20:24:38 följande:[/quote-nick]Håller med erikaABC, vaccin kan vara påfrestande för bebisen och det ges i en viss dos vid en viss ålder av en anledning. Att dessutom ge fler vaccin under en kort period till en 2-månaders bebis tror jag inte att det går att be om.. Bortsett från vaccinet, vad får du ut av resan med en så liten? Avkoppling och sol och bad känns svårt att få till.

    Är du gravid eller har du redan fått barnet?[/quote

    Det va precis avkoppling, sol och bad vi fick när vi reste med vår dotter :) hon sov väldigt mycket och när hon va vaken badade vi och lekte i skuggan. Kvällarna sov hon i vagnen och njöt vi av middagar. Nu när hon är två vart det mindre avkoppling på resan men betydligt mer bad :D

Svar på tråden Teneriffa med spädbarn