Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah
    Sofiaaa94 skrev 2018-07-01 08:38:39 följande:

    Vakna vid 6 imorse och trodde jag behövde kissa.. Men insåg sen när det redan var blött att det inte var kiss!! Vattnet har gått!! Har bf idag dessutom!! Värkar är igång men oregelbundna.. Ska in på kontroll vid 10.00. Hoppas på att få stanna kvar då det gör så pass ont vid värkarna just nu. NERVÖS!!!


    Hur har det gått?
  • Iowhannah
    Twoblirthree skrev 2018-07-01 20:20:11 följande:

    Och tiiitti oxå, hur har det gått? (Nyfiken)

    Här går det segt...är trött o känner inte för nått. Magen är spänd och ömmar i nedre delen hela tiden förutom när jag sitter ner. Men snart är allas bebisar här!!


    För mig är det nästan tvärtom, magen ömmar och jag har molvärk när jag sitter ner.

    Som jag längtar efter bebisen nu! Jag har blivit plötsligt nervös inför förlossningen men jag vill verkligen gosa med bebis :D
  • Iowhannah
    mamadada skrev 2018-07-01 21:05:21 följande:

    SÅÅÅ FRUSTRERAD! Haft onda sammandragningar/värkar? sen inatt,ibland mellan 4 minuters mellanrum ibland mellan 15 minuters. Väldigt intersiva ibland och har en slags mensvärk nästan hela tiden.

    Åkte in på förlossning och var öppen bara 1 cm!!!! Trots nästan en timma på apparaten dom mäter värkarna med,sa bm att ja du har värkar tydligen runt 2-3 gånger per 10 minuter,men jag tror inte att det satt igång :( ? 

    Trodde jag hade kommit längre än så, och så misstänkte dom att jag kanske har uvi så dom gav mig antibiotika för fem dagar.

    Dom trodde inte att jag kommit in i latensfasen än , men är detta möjligt med " onda sammandragningar " så ofta? Förr har jag inte haft sammandragningar som gjort ont men nu gör dom ganska ont från o till. Så besviken och trött på det här nu...är i vecka 39 nu. Vill bara gråta 


    Pinvärkar, tänker jag. Jag har förstått att de känns som vanliga värkar men gör inget med livmodertappen.

    Låter vidrigt. Hoppas du kan sova nåt i natt.
  • Iowhannah
    Horisonten skrev 2018-07-01 22:08:00 följande:

    Hej allihopa!!

    Varit så mycket så inte hunnit skriva. Fick första dosen cytotec kl 10 i fredags och fick sen ytligare 2 diser. Skulle ev fått en till men vi avvaktade då jag hade väldigt intensiva värkar som gjorde väldigt ont men öppen 4 Cm och hade ganska strak lustgas. Så la en tidig eda som tog väldigt bra. Satte mig på en pilatesboll och hoppade. Så satt där en stund och efter ett tag gick vatten av sig själv. Klockan var då 21:02 och kl 21:07 kollade bm mig och skulle sätta elektrod på bebis huvud. Var då ca 7 Cm öppen och hade som en kant kvar. Klockan 21:17 är våran son född!! Så på ca 10 min öppnade jag mig de sista och fick bort kanten och ut kom min sin på 2 krystvärkar. Var i chock och väldigt oförberedda på att de skulle ske så fort. Men allt gick bra och vi mår bara bra. Hade fantastisk bm som jag träffade första gången när vi var på förlossningen för kontroll och som sen hade hand om mig när jag var inlagd nu senaste pga klådan. Så härligt att de var just hon som förlöste mig!! Bebis är liten men alldeles perfekt för sin vecka med sin vikt och längd :) <3 Världens bästa och syskonen är så glada och älskar honom!! :) <3 Kom hem idag och kunde fira storasyster födelsedag!! Nu skall vi bara njuta av sommaren och tiden tillsamman hela familjen!! <3

    Lycka till alla ni andra!! Nu är det rätt månad :)


    Vilken solskenshistoria ändå! Stort grattis, och bra jobbat!

    Nu måste jag fråga: försvinner alla fysiska problem på en gång när barnet är fött? Hur är det med klådan, illamåendet och foglossningen nu?
  • Iowhannah
    Utvandraren2 skrev 2018-07-02 00:42:18 följande:

    En liten tjej föddes den första juli! Vaknade av värkar var 8-9 minut kl 03 den 30/6. Kl 22 var det samma tid mellan dem och jag var helt finito. Ringde FL för tredje gången och sa att nu kommer jag in oavsett. (De ville stt jag skulle vänta till värkar var 5 minut) Var 7 cm öppen och fick epidural omedelbart. Värkarna avstannade och jag fick äta och hämta mig, var ganska borta då. Kl 01 sänktes epiduralen, värkarna startade igen och vattnet togs. Halv fem kom hon ut.

    Krystvärkarna, ja de gjorde ont, men värkarna hemma var faktiskt det värsta med förlossningen. Var ju rekordvarmt med igår. Inga stygn och allt gick kanon. Har just ammat med! Och vi hade jättetur och fick ett av väldigt få familjerum, så nu bor vår lilla familj på bb i tre dagar. Är så otroligt lycklig!


    Stort grattis!

    Jag kan inte göra annat än att hålla med, krystvärkarna är något man kan arbeta med på ett annat sätt än öppningsvärkarna så de är lättare att ta.
  • Iowhannah
    kattnos skrev 2018-07-02 08:44:31 följande:

    Stort Grattis! Vad skönt att det är över för dig nu, nu får du njuta med bebis!

    Är så nyfiken på hur det går för er andra där det dragit igång på olika vis, uppdatera gärna när ni kan och orkar!

    Två veckor till BF här och inga tecken på start än, både lite frustrerande och skönt för det är ju något helt nytt så på sätt och vis är jag lite nervös. I morgon ska jag till bm igen, då går vi in i v 39. Allt klart för bebis ankomst, har monterat babyskyddet i bilen och bb-väskan står vid dörren så bara bebis vi väntar på :)


    Jag har fem dagar till bf och känner inget. Är också lite nervös nu, mer än jag var förra gången. Kanske för att jag vet vad jag kan förvänta mig.

    På kvällarna sitter/ligger jag med sammandragningar och molvärk och varje kväll är det samma sak, jag går och lägger mig och tänker att nu, nu händer det nåt. Och så vaknar jag och är besviken. Men så var det med sonen också minns jag, och han kom ju ut till slut.
  • Iowhannah
    tiiitti skrev 2018-07-02 10:26:00 följande:

    Vår gosse tittade ut igår den 1/7. Allt gick jättebra och vi mår bra. Nu myser vi i den härliga bebisbubblan :)

    Grattis till er andra som också fått :)


    Åh, grattis!
  • Iowhannah
    Sofiaaa94 skrev 2018-07-01 08:38:39 följande:

    Vakna vid 6 imorse och trodde jag behövde kissa.. Men insåg sen när det redan var blött att det inte var kiss!! Vattnet har gått!! Har bf idag dessutom!! Värkar är igång men oregelbundna.. Ska in på kontroll vid 10.00. Hoppas på att få stanna kvar då det gör så pass ont vid värkarna just nu. NERVÖS!!!


    Hur har det gått för dig?
  • Iowhannah

    Usch. Jag känner mig så ledsen och besviken just nu. Klockan 19 börjar första förartisten till Eminem och jag är inte där, eller ens på väg. Vi har ingen barnvakt och jag vågar inte åka själv så här nära bf. Jag hoppas och hoppas att förlossningen ska sätta igång i kväll bara för att slippa känna att jag är hemma i onödan.

    Tur att jag såg Eminem i London 2014, annars hade jag trotsat allt och åkt ändå.

Svar på tråden Bf juli 2018