Inlägg från: Wolfie13 |Visa alla inlägg
  • Wolfie13

    Hjälp

    rosa901 skrev 2017-10-27 02:00:11 följande:

    Hej.. 

    Jag gjorde en abort för snart två år sedan. Anledningen till detta var dels för att min kille inte ville och att vi inte hade någon bra ekonomisk situation. Vid tillfället hade ingen av oss något jobb. Grejen är den att jag sörjer det här än.. Jag vet inte vem jag ska prata med, jag kan inte förstå att jag har gjort det här och jag skäms så mycket. Det gör så ont i mig samtidigt som jag vet att jag bara har mig själv att skylla på. Vissa dagar är det de enda jag tänker på och jag gråter hejdlöst, jag har svårt att somna många nätter för tankarna alltid vandrar dit, "hur kunde det varit nu" och jag vet, man ska inte tänka så. Jag kan inte hjälpa det, jag ångrar mig så mycket och det gör så ont i mig. Jag tycker jag tog bort ett barnbarn från mina föräldrar också vilket gör mig så ledsen. Många runt om mig får barn och jag har så svårt att möta det. Allt med bebisar gör mig bara ledsen, men det är ju mitt egna fel!!! Vet inte hur jag ska klara av att leva såhär

    Snälla, är det någon som varit i liknande situation????? Mitt hjärta brister 


    Läst många av dessa trådar och man blir bara så ledsen för er som ångrat er :( Har själv gjort en abort tidigare i livet och tänker på det ibland, fast jag vet att det var rätt beslut... Nu har jag två fina ungar och jag är säker på att det blir din tur också en dag, och att det då kommer kännas mycket, mycket bättre! Kan du dela dessa tankar med din kille?

    Kram
  • Wolfie13
    rosa901 skrev 2017-10-29 21:57:34 följande:

    Jag hoppas verkligen det. Men just nu känns det som det är vad jag väntar på och jag oroar mig bara för att det aldrig ska ske.. jag känner mig så grå. Har endast nämnt någon gång ?tänk om jag aldrig kommer kunna få barn? till honom.. tycker det är så svårt att förklara för någon annan hur man känner när det gäller det här.. :(

    Kram!


    Men låter ju jättejobbigt om du lider så här fortfarande och har gjort så länge :( tycker du måste prata med någon om detta iaf! Hur gamla är ni? Vill ni ha barn ihop? Tror du längtar mycket att bara få bli mamma och det är därför du fastnat i detta också..

    Jag oroade mig oxå för att inte kunna bli med barn igen, men försök lägga bort dessa tankar för så är det ju inte! :) komplikationsfria aborter påverkar inte fertiliteten.
Svar på tråden Hjälp