Inlägg från: Anonym (Bomullsrondell) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bomullsrondell)

    Hjälp

    Tyvärr kan du bara se framåt nu. Och klart är det värst nu tiden direkt efter. Vad tråkigt att du inte kände att det var 100% det du ville, utan att din kille påverkade beslutet.

    Men bättre att du tog beslutet tidigt, när barnet inte utvecklats för mycket, än att vela och sen göra abort när barnets hjärta börjat ticka, och det börjat röra på sig.

    Alltså... ekonomisk situation, man kan inte få allt... men jag tror att oavsett hur mycket pengar man har eller inte har, så löser det sig, kärlek är det viktigaste att ge oavsett.

    Försök tänka att du måste se framåt, kanske fråga vad det är du/ni måste ha på plats för att känna er redo för framtiden.

  • Anonym (Bomullsrondell)
    Anonym786 skrev 2017-11-05 21:05:18 följande:

    Jag gjorde en abort hösten 2016 och nu, ett år senare är mammakänslorna otroligt starka. Jag längtar extremt mycket tills att jag får barn och saknaden av barnet jag kunde få är stor. Jag har velat ha barn sedans tonåren och när jag blev gravid förra året var lyckan total. Dock ville inte pappan behålla barnet, han sa att det skulle förstöra hans liv. Att han sa så grundade sig nog i rädsla. (Han hade just gått ur högskolan och bodde ännu hemma).

    Jag bokade tid för abort men det kändes fel redan då. Det var fruktansvärt. Jag önskar att jag gått på min egen instinkt. Jag jobbade då som lärare på en skola men sa upp mig eftersom jag inte klarade av att vara omgiven av barn.

    Nu har killen jag träffade då fast jobb på ett bra företag och han har kontaktat mig oräkneliga gånger om hur han ångrar sig och också hade velat behålla vårat barn.


    Åh... beklagar verkligen. Helt klart att du ska lita på din egna instinkt. Hoppas att du kunnat börja jobba igen och hämta dig efter upplevelsen.
Svar på tråden Hjälp