• Anonym (Så frukta­nsvärt­... :-()
    Äldre 6 Nov 13:33
    8994 visningar
    13 svar
    13
    8994

    När livet inte blev som det skulle bli..

    TS, att läsa ditt inlägg gör så ont i mig, det som hänt dig och din familj är fruktansvärt. Jag har aldrig förlorat ett barn, har inte ens velat ha några.

    Men jag vet hur det är att gå omkring helt tom inombords, att bara vara ett tomt skal av den person man en gång var.

    Alla känslor är borta, för mig försvann även förmågan att kunna skriva dikter, noveller osv.

    Man har alltid på sig en mask för att dölja att man inte är en riktig människa längre, utan bara någon som ler, säger och gör rätt saker, men ändå inte existerar helt och hållet.

    Jag vet att jag var/är svårt deprimerad och det började med en utmattningsdepression som jag ignorerade i ca 5 år innan jag kollapsade totalt. Då hade jag även haft den kliniska depressionen i ca 1,5 år. Jag sökte aldrig hjälp, jag trodde att det skulle gå över av sig självt till slut, som det hade gjort tidigare.

    Men det gick inte, för jag hade blivit kliniskt deprimerad av att få mitt hjärta krossat, och alla de illusioner som jag hade byggt mitt jag och mitt liv på.

    Så när jag sprang in i väggen totalt utbränd, så var den kliniska depressionen bara grädde på moset så att säga.

    Jag sökte till slut hjälp, men tragiskt nog så har jag efter 17 års tid fortfarande inte fått hjälp då mitt landsting ständigt har brist på terapeuter.

    Jag har testat alla möjliga mediciner, men jag tål ingen och får fler biverkningar än vad medicinerna ger positiv effekt.

    Men TS: du MÅSTE börja bearbeta din sorg. Släpp in en psykolog, ta av dig masken och berätta om din tomhet. Våga ta steget och ta dig ur depressionen. Du har trots allt en underbar dotter som behöver dig nu!

    Jag vet att du kan lyckas, för du älskar trots allt din dotter och du finns fortfarande kvar här på jorden!

    Som någon sa: Jag vill inte dö, men jag orkar inte leva!

    Du orkar, och SKA leva på riktigt för din dotters skull!

Svar på tråden När livet inte blev som det skulle bli..