• Anonym (Tjejen)

    Sveda efter sex

    Jag låg igår me en kille jag gillar väldigt mycket. Blev ganska mycket sex på några timmar men nu idag så svider de något extremt i underlivet på mig. Någon som vet varför o vad jag kan göra?

  • Svar på tråden Sveda efter sex
  • Anonym (...)

    Tror inte det är speciellt ovanligt, blir så för mig ibland också..om de har gått ett tag sen vi hade sex eller kört hårt haha gäller nog bara att hålla rent så går de snart över..

  • supertanten

    Jag läser om era besvär tjejer.
    Jag är gammal, nästan 60 år och har samma besvär som ni...det är skit att dom bara snörper ihop det hastigt och lustigt efter en förlossning, verkar som om vem som helst som har en hand över får ta nål och tråd
    mitt yngsta barn är 35 år och jag har ett ärr i mellangården som gör svinont med jämna mellanrum, kanske 2-3 ggr per år gör det jätteont och det är till och med svårt att sitta.
    Jag tycker vi ska resa oss som en kvinna och kräva att specialister ska operera och sy ihop så att vi kan fungera som kvinnor.
    Blir ledsen när jag hör er unga tjejer som t o m väljer bort fler barn för att ni har så ont...
    jag har ju ingen lösning men vill dela med mej om mina tankar...

    Ni är starka som skriver om det...många tycker det är pinsamt och tiger och lider, ju fler vi är som säger ifrån desto bättre...tänk på metoo#

Svar på tråden Sveda efter sex