Inlägg från: Josefinlalla |Visa alla inlägg
  • Josefinlalla

    Har problem med svärmor!!

    Okej, när jag först träffade min svärmor så var hon jättefin! Hon lyssnade på mina problem och jag kände stöd. MEN! Jag blev efter en kort tid gravid och då började dom konstiga sakerna hända.

    Hon kunde då och då börja förhöra mig, skriker du åt barn? Är du en lugn och harmonisk person? Etc..

    Lite udda tänkte jag men okej.

    Sen föddes min fina dotter och de var då hon började trycka på mina nerver!

    Hon är väldigt intensiv med mitt barn när dom ses, hon ignorerade mig i 2 timmar ( trots att jag försökte prata med henne) för att kolla på barnet. Flyttade jag på barnet hoppade hon efter.

    Hon ville att mitt barn skulle börja sova hos henne ( hon är 3 månader) när jag sa nej började hon käfta emot och sa att jag ändå inte ammade så de spelade ingen roll var hon sov.

    Min mormor gjorde en jättefin filt till mitt barn. Hon hade den på sig i vagnen när jag träffade svärmor och de hon sa var : har du bara den där trasan att mysa med.

    Hon säger att jag ska vara ärlig men dom gånger jag sagt ifrån tar hon på sig offerkoftan och det blir mitt fel.

    Det finns så mycket mer!! Men poängen är att jag inte längre trivs med henne och jag vet inte hur jag ska tackla detta. Har försökt blunda, ärlighet ja allt! Men sambo har med pratat med henne.

    Så vad finns de kvar att göra?

  • Svar på tråden Har problem med svärmor!!
  • Josefinlalla

    Vi har pratat med henne om de flertal gånger men den där satans offerkoftan hon gillar att ta på sig gör de svårt att få henne att inse att vi menar allvar! Men jag har slutat bjuda över henne helt och hållet och är hon här hemma tar jag avstånd från henne men säger skarpt ifrån när de kommer till min bebis och hon vill vara där och pilla och plocka.

  • Josefinlalla

    Det går inge vidare! Nu har kommentarer som att jag har svårt att släppa ifrån mig mitt barn och liknande börjat hagla in! Varje gång jag har träffat henne så får jag sedan höra av min sambo vad hon har sagt om hon inte då sagt de till mitt ansikte!!

    Blir så trött och vill bara undvika henne!

Svar på tråden Har problem med svärmor!!