• Setaria

    Ska börja med Letrozole

    Har precis tagit min första kur också efter att ha kickat igång mensen, men sen kom ägglossning nu precis när min man är bortrest ????. Hoppas att det kan fungera igen nästa månad, men ska på återbesök innan dess. Följs gärna åt i processen

  • Setaria

    Jag har bara tagit primo lur nor för att få igång mensen, och sen en enkelkur (1 tablett per dag) av letrozol från 3e till 7e mensdagen, men det känns som att systemet har kommit igång och jag har verkar ha ägglossning baserat på flytningar etc. Dock missade jag att boka ultraljud innan de gick på julledigt, så nu har de bara sagt att ta en omgång till när/om mensen kommer. Känns som en evighet tills nästa ägglossning dock. Är helt omgiven av vänner som är gravida (9 födslar mellan oktober och februari!) eller precis fått sina första så försöker hålla modet uppe.

  • Setaria

    Gott nytt år! Hur har det gått för er alla? Jag var på återbesök hos doktorn idag och vi kunde se en äggblåsa på 13mm så nu är det bara att försöka tajma i helgen och hoppas på det bästa ???? han sa att de växer ca 2mm per dag och att det är störst chans dagarna precis innan ägglossning. Jag har bara tagit letrozol, inga sprutor (och är glad om jag slipper eftersom jag avskyr sprutor) har de flesta av er andra fått piller och spruta ordinerat på en gång?

Svar på tråden Ska börja med Letrozole