• Anonym (M)

    Varför vill jag inte ha sex med min pojkvän?

    Så kände jag också med mitt ex. Vi var tillsammans i drygt tio år och på slutet kanske vi hade sex några gånger om året bara. Nu har jag en ny man sedan några år tillbaka och vi har sex flera gånger i veckan. Gör slut tycker jag!

  • Anonym (M)
    Anonym (Ensamvarg) skrev 2018-01-01 20:45:12 följande:

    Åhh så underbart att jag inte är ensam. Detta gör så ont i mig. Jag är rädd för att om vi gör slut och jag hittar en ny att det ska vara samma problem där.. att det är fel på mig.  När slutade du o ditt x ha sex? Varför slutade ni?


    Vi hade en period efter fem år där vi väldigt sällan låg, jag ville inte men han. Vi bråkade mycket om det och vi gjorde nästan slut då men höll ihop. Sen hade vi väl lite mer sex efter det, någon gång i månaden och han var nöjd. Sen fick vi barn efter sju år och efter det dalade det rejält. Jag ville ha min kropp för mig själv för barnet var fastklistrat vid mig hela dagarna, det var bara på kvällarna och nätterna som jag fick vara ?i fred?. Efter tio år kände jag att nej, jag är trettio år, ska jag ha det såhär tillsammans med honom hela livet? Vi hade det bra i övrigt men attraktionen fanns inte där, han kändes som en brorsa eller kusin typ. Nu har jag varit tillsammans med min ?nya? man i tre år och jag är fortfarande löjligt nykär och tänd på honom.
Svar på tråden Varför vill jag inte ha sex med min pojkvän?