• XAHHA92

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Jooosen skrev 2018-06-07 18:11:05 följande:

    Åå hoppas nu !!! <3


    Jaaa :) <3
    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
  • XAHHA92
    vill2017 skrev 2018-06-11 09:01:07 följande:

    God morgon! Hur går det för dig som tagit spruta? Känner du av något i kroppen? Jag har haft stick och molvärk lite till och från. Är på ÄL +9 idag och ovitrelle har helt gått ur kroppen för jag har inte fått något falskt plus.


    Jag har fram tills nu varit extremt trött och haft huvudvärk :p Men det har börjat släppa! Jag är bara äl+5 så än inga tecken :) Tog också ett gravtest imorse för att se om ovitrellen är ute och det blev väldigt svagt. Så antar att den snart är ute ur kroppen! Nu börjar de spännande dagarna mot testdagen
    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
  • XAHHA92

    Usch vad jag har negativa tankar :( Inser ju hur låg chans det är att faktiskt bli gravid efter en insemination... varför skulle det lyckas nu när vi inte lyckats själva under över två års tid..? Chansen är ca 10%, så det är ju väldigt liten chans.


    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
  • XAHHA92
    vill2017 skrev 2018-06-12 15:15:35 följande:

    Jag förstår hur du tänker.. jag känner samma sak och jag har så många andra symtom mot vad jag brukar ha mellan ÄL och mens. Vet inte alls vad som gäller för symtom med letrozol och ovitrelle. Är det precis som en vanlig ägglossning? Bör alla symtom vara precis lika som vanligt?

    Vad gäller sannolikheten så räcker den kanske, speciellt om ni aldrig lyckats träffa exakt rätt tid förut. Det räcker ju i alla andras fall :)

    Håller så många tummar för oss!


    Jag tog bemfola så vet inte vad letrozol ger för biverkningar.

    Vi har prickat varje äl när vi försökt själva så det är inte problemet för oss utan det går bara inte helt enkelt. I min ålder ska det ju vara 25% att bli gravid på egen hand & därför känns dessa 10% oerhört låga.
    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
  • XAHHA92

    Fan alltså, kunde inte hålla mig för att testa idag. Jag är såååååå kass när det gäller att hålla mig haha!! Och så mycket pengar jag slösat genom åren på onödiga test! Men men.. Vet att ovitrelle kan ge falskt positivt graviditetstest & är på ovitrelle +9 dagar idag & äl+8, alldeles för tidigt att testa, jag vet!! MEN där kom ett svagt, svagt, svagt streck. Jag har sparat stickan så kan jag jämföra till kommande vecka! Om nästa test blir svagare så är det ovitrellen som ger falskt streck eller om det blir starkare & starkare så är jag faktiskt gravid! Nu håller jag alla mina tummar och tår för att det faktiskt är en graviditet.

    Dock inga direkt symptom än förutom ont i brösten, som jag förövrigt alltid har innan bim. Och några hugg/drag på både vänster och höger sida, vad det känns som iallafall.

    Oj nu blev det en lång text haha :)


    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
  • XAHHA92
    Jooosen skrev 2018-06-15 09:34:23 följande:

    Spännande!! När är din riktiga testdag??


    Egentligen sön 24/6 (alltid 17 dagar efter insemination, dagen då jag ska rapportera svar till RMC) men bim är fredag 22/6 så jag kör det som den riktiga testdagen
    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
  • XAHHA92
    Jooosen skrev 2018-06-15 09:46:10 följande:

    Okej midsommar alltså. Hoppas det inte är otrivellen!! Varför ger den positiva g test

    Fresten? De ringde från gyn nu o vill spola mina äggledare. Det är på gränsen i min cykel om vi hinner innan semester... fan. Men hon skulle göra allt hon kunde så jag hinner. hoppas!!! O hoppas du e gravid!


    Ja precis, kan bli en trevligmidsommar om det nu är positivt! Annars ska jag minsann dricka flädersnaps... Vad jag förstår det som så innehåller ovitrellen hcg & KAN finnas kvar i kroppen upp till 10 dagar. Så egentligen så onödigt att jag testade idag! Men jag blir helt manisk mellan äl & bim.

    Har er läkare något krav på var man ska befinna sig i cykeln när man gör spolning? Här i Skåne har man typ 5 dagar på sig i varje cykel.. efter mens men innan äl. Hoppas du hinner med det innan semestern!! :)
    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
  • XAHHA92
    Jooosen skrev 2018-06-15 10:04:15 följande:

    Ja annars får du snapsa..! Ja juste, läste d nånstans. Förstår att du inte kan hålla dig. Ja skulle göra exakt likadant antagligen .... minns inte va hon sa (va helt yrvaken hehe) men innan dag 12 som är på tisdag... så måndag är enda dagen o då hade läkaren fullbokat. Men hon kanske kunde klämma in mig. Dock svårt att gå från jobbet mitt under dagen men men... känns dock som det kommer bli efter sommaren trots allt :/ ska du hålla dig från test fram till 22a nu ?


    Om du får en tid så har du rätt att lämna din arbetsplats för spolningen. Enligt WHO så klassas ofrivilligt barnlös som en sjukdom, så stå på dig om att bli ledig isåfall! En chef skulle ju aldrig neka vård för en annan sjukdom. Jag håller verkligen tummarna att ni hinner!! Annars kanske ni kan göra spolningen privat?

    Jag tänkte testa på söndag igen, bara för att jämföra om det är svagt eller inget alls. Är där inget streck alls så var det bara ovitrellen som spökade idag
    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
  • XAHHA92
    Jooosen skrev 2018-06-15 14:00:03 följande:

    Det lyckas klämma in mig för spolning på måndag!! Så jäkla skönt. Slipper ja vänta till augusti!


    Jaaaaa!! Vad skönt för dig att det hinns med!! :)
    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
  • XAHHA92

    Negativt test idag, alltså var det bara ovitrellen som gav utslag. Suck, då har jag lärt mig det tills nästa behandling, att faktiskt vänta de här 10 dagarna. Även om testat visade negativt idag får jag väl hålla mig i några dagar till innan jag tappar hoppet helt. Bara äl+10


    Försöker bli gravid med första sedan maj 2016
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år