Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    feminister attackerar kristna i göteborg

    poppa01 skrev 2018-02-03 15:57:30 följande:
    med slag och sparka, hån-ramsor och tar sönder deras skultar!

    är inte detta precis lika illa som islamofobi? varför har ni vänstern-feminister samma syn på kristna som rasister har på muslimer?

    Det var Livets ord som demonstrerade med plakat mot ett HBTQ tåg och det hela inträffade för 7 år sedan. Våldsyttringar från vissa deltagare i HBTQ tåget kan självklart inte försvaras men budskapen på Livets Ord plakat visade tydligt att denna kyrka inte accepterar alla människor och det var en antikristlig handling, det var lika illa.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    poppa01 skrev 2018-02-03 20:41:17 följande:

    det hördes anti-kristna slagramsor och de tog sönder jesus-plakat. vänstern har aldrig attackerat någon annan religiös grupp så här. finns många islam-grupper som skämmer ut sig som livets ord med demonstrationer etc, fast då lyser vänstern med sin frånvaro. att det inträffade 7 år sedan och att de kristna var homofober gör inte våld okej. var påstår hbqt och feminister att det var en antikristlig handling? hbqt och feminister påstår snarare att kristendomen är en religion som stödjer mord, rasismen, homofobi, kvinnoförtryck etc. , visa mig var ni visar respekt för kristna. ni har dock stor respekt för islam, judendomen, buddhismen, hinduism, ni påstår att alla religioner förutom kristendomen har ett kärleksbudskap. när vänstern kritiserar islam, buddhismen etc så är det kritik mot extremister och kulturen, när ni kritiserar kristendomen så är det hela den religionen och alla kristna ni kritiserar eller snarare mobbar. ni använder samma retorik mot kristna som extrem högern gör mot muslimer och judar. bara kolla på hur ni behandlar kristna araber, ni påstår kristna araber förtjänar att förtryckas pga att vita kristna gjort något dåligt för 200 år sedan och att kristna araber förtrycker muslimer trots att kristna araber utgör 1 % av mö----kristna araber är förtryckta av rasister i mö nu och historiskt men ni blundar för det och skuldbelägger de förtryckta för at vara förtryckarna och det är ju helt sjukt i mina ögon iaf. så jo vänstern stödjer våld mot civila kristna (barn, kvinnor,. gamla.)


    Det var Livets Ord som gav sig ut på gatorna för att protestera HBTQ tåget. Som kristna borde de acceptera att det finns människor som vill leva ett annat liv. Livets Ord är en fundamentalistisk kristen organisation.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    poppa01 skrev 2018-02-03 21:54:38 följande:

    fast varför igonerar du att lgbt och feminister i övrigt ständigt demoniserar kristendomen samtidigt som ni hyllar andra religioner? det handlar inte bara om 1 video, utan hur ni tänker och tycker överlag.


    Ni? Det finns kristna bland feminister och HBTQ människor. Jag tycker att fundamentalistiska kristna sekter såsom Livets Ord ska kritiseras på samma sätt som fundamentalistiska muslimska sekter bör kritiseras..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    poppa01 skrev 2018-02-03 22:39:26 följande:

    nej det finns inte kristna som är feminister och gay, varför ljuger du? kristendomen är konservativ, man kan inte vara kristen och vänster eller liberal.

    det är inte fundamentalism att vara konservativ. Att gå ut med skyltar dock och håna lgbt är såklart fel.Du flyttade min tråd? Du är alltså en moderator?


    Det är tragiskt att läsa vad du skriver, men kanske är allt ett skämt? Det finns många kristna liberaler, kristna socialister och kristna HBTQ personer.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden feminister attackerar kristna i göteborg