• Jagerika

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Är det nån som ser nått på bilden jag la upp? Eller är jag knäpp?

  • Jagerika
    Esofe skrev 2018-06-14 21:36:50 följande:

    Hue lång tid tog det innan du fick din mens tillbaka? Hade du minipiller eller vanliga ppiller? Förbereder mig för att det kan ta flera månader innan min mens och ÄL går igång, men snacka om att den bebisen är efterlängtad då!


    Jag åt minipiller och 2 veckor efter jag slutade fick jag en mens på 6 dagar och andra månaden bara på 3 dagar, sen tredje månaden kom den igång som vanligt och den månaden tog jag också ÄL tester och har fått positivt alla månader som jag testat ( försökt i 6 månader och tagit ältester försök 3,4,5)
  • Jagerika
    Mullbär skrev 2018-06-14 23:36:35 följande:

    Jag är hopplös på att se streck där alla andra ser tyvärr. 

    Vad innebär kemisk graviditet? Inte stött på det tidigare :o 


    Kemiskt graviditet är när ägget blivit befruktat och fäst men sedan lossnar igen för att åka ut med ut i mensen. Då kan man få positiva test men som sedan försvinner iochmed att hcG ämnet försvinner med ägget.
  • Jagerika
    Ek90 skrev 2018-06-15 01:16:05 följande:

    Jag kollar på mobil och då brukar bilderna bli sämre, men jag zoomade in och då kan jag se antydan till något, även om det är ganska svårt.

    Hoppas hoppas!!!


    Ja det syns verkligen inte mycket, men vanligtvis brukar man ju inte se nått! Detta har jag nu fått på två olika typer av test så det är någonting där! Tog ett i morse som såg likadan ut fast av ett annat märke!! Har lagt dom brevid varandra och skrivit datum på, så jag ser ifall dom blir starkare! Tror dock inte att det är något då jag har mensvärk och mensen ska komma på söndag men jag hoppas så innerligt att jag har fel!
  • Jagerika


    Nu kanske detta blir en skitdålig bild men här är två av testen som visat svaga streck! Dom två bilderna längst ner är samma test men syns mer på svartvitt! Den längts upp tog jag för några dagar sedan och det har blivit liiite starkare. Får ta igen om mensen inte kommer på söndag! Detta är med olika märken också, och två olika test som båda visa streck? Jag vill inget hellre än att det ska vara nått! Försökt fan i ett halvår nu och är rätt så less på att alltid bli besviken!
  • Jagerika
    JenniB skrev 2018-06-15 08:09:18 följande:

    Kan vara kvalitén på bilderna men jag ser tyvärr ingenting på någon utav bilderna :(


    Hahaha ja herregud, dessa bilder vissa ser och vissa inte, jag får sluta analysera allt men det är ju så svååårt när man aldrig fått såhär förut! Jag får väl vänta som vanligt! :)
  • Jagerika
    JenniB skrev 2018-06-15 08:41:39 följande:

    Nej man blir så förvirrad ju! Du får fortsätta testa! :D När var det dags för mens igen?


    Enligt Flo är BIM på söndag men jag misstänker att jag hade sen ÄL denna gången så vet inte riktigt men nu inom några dagar :)
  • Jagerika

    BIM+1 idag, ingen mensvärk så tänkte ta test i morgonbitti om mensen inte kommer idag

    Önska mig lycka till <3

  • Jagerika
    JenniB skrev 2018-06-18 08:55:54 följande:

    Håller tummarna såklart!!! 


    Tack! Fortfarande ingen mens i sikte! Jag Går ganska mycket på jobbet så tänker att den borde komma snart om den nu kommer haha men det vill jag ju inte ;)
  • Jagerika

    Bim+2 och negativt test i morse, känns som mensen ska komma när som helst! Blir galen på detta! Finns det nått hopp tror ni? Eller är det helt kört :/

Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet