• Jagerika

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Fick mensen idag på BIM+4 så får hoppas på 7:e försöket!

  • Jagerika
    sussovich skrev 2018-06-21 21:54:12 följande:

    Jag är i chock!!

    Tog ett early och tyckte det vart en liten skugga så tog ett vecko cb test och visade sig att jag är tydligen gravid omg!! Jag köpte en nc temp igår och idag likör49 för tänkte dricka nu i midsommar haha.. blir ändå ändring med den planen..


    Grattis! :D
  • Jagerika

    Jag fick denna månaden 3 svaga skuggor på mina test, aldrig fått förut! Sen kom mensen på BIM+4, men det är ingen riktigt mens. Den är alldeles slemmig och med mycket klumpar i! Kan jag fått ett tidigt missfall? Klumparna är både svarta och blodiga.. usch

  • Jagerika
    Fröken Rabarber skrev 2018-06-23 17:14:26 följande:

    Känns det annorlunda också? Mer ont? Låter som en kemisk graviditet som i princip är ett så tidigt missfall att det enligt vården inte räknas som missfall.


    Jo det gjorde ont i början och då inte kunde stå rakt upp! Men bara under några timmar sen blev det som vanlig mensvärk. Jag räknar inte att det är missfall hellre men det var jätte konstigt och då tänker jag att jag kan ju iallafall bli gravid! :)
  • Jagerika
    TrueLove12 skrev 2018-06-24 21:35:03 följande:

    Idag fick jag posetivy på mitt äl test så hoppas innerligt att de kan ta sig denna gång efter så himla lång väntan


    När har du BIM? Jag är på ÄL+2 så borde ha BIM 21/22 nånting
  • Jagerika
    TrueLove12 skrev 2018-07-09 11:29:10 följande:

    Jag ska ha mens idag har ännu inte kommit men kan komma under dagen men hoppas inte därimot är jag lite öm men vi får se.


    Åh håller tummarna för dig att mensen inte kommer!!! :)
  • Jagerika
    TrueLove12 skrev 2018-07-09 12:07:10 följande:

    Tyvärr kom mensen nu :( misstänkte de när ja haft ont i magen när jag vaknade


    Fasen också!! Lycka till nästa månad <3

    Jag är bara på ÄL+4 men har sån *mensvärk* att jag snart lipar, kunde inte sova inatt för det värker så i högra äggstocken! Har ju aldrig varit gravid så har ingen aning vad man ska känna eller om man ska känna nått redan nu men det gör verkligen ont!
  • Jagerika
    TrueLove12 skrev 2018-07-10 09:41:04 följande:

    Ja usch de va inget kul och jag får såå himla ont av de oxå kan inte göra något alls när jag får den. Känns tungt att de inte blev något alls denna gång igen.

    Verkar som att du kommer få mensen men vågar du testa och göra ett graviditets test?

    Det är olika hur man känner av graviditeten man kan helt plötsligt bli orkeslös trött sover dåligt så hade jag med min och mådde illa i början av graviditeten.


    Jag ska inte ha mens fören om 2 veckor så det är inte mensen som är på gång, men kanske är efterverkningar av ägglossningen?
  • Jagerika
    sussovich skrev 2018-07-10 17:01:42 följande:

    Jag fick precis samma sak, men höl på i ca 30min. Jag är nu i v7 :). För min del så fäste ägget just den dagen. Så jag håller alla tummarna för att det är just så för dig också :D


    Åh vad spännande!! Det gör inte lika ont idag men det kommer och går :) tänk om det var själva fästningen som jag kände? :D
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet