• Etta

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    myran skrev 2018-06-14 00:51:43 följande:

    Ska du sluta med lutinus även om du är gravid??? Vet du varför? Vilken klinik går du på? Jag har fått order av min klinik i Åbo att fortsätta till jag går in i v 12! Detta pga att moderkakan först då helt tagit över progesteronproduktionen, som jag förstått det. Märkligt om det kan skilja så mycket i tid.

    Grattis till plus! <3


    Samma på nordic ivf i Göteborg att man slutar på testdagen. Men visst undrar man varför det är olika!
  • Etta
    LovisaM skrev 2018-06-14 21:02:49 följande:

    Testdag 29/6 men kommer att tjuvtesta i slutet av näst vecka, kan aldrig vänta


    Då ligger vi ju väldigt nära varandra! ???? Spännande! Jag kommer nog tjuvtesta på midsommarafton, kommer troligtvis få mens tors eller fre nästa v om jag inte är gravid och vill gärna vara lite förberedd om den kommer mitt under midsommarfirandet.
  • Etta
    Linsir skrev 2018-06-15 08:20:55 följande:

    Vi ska nog inte ropa hej än  testade nu på morgonen (rd15) men nu är strecket knappt skönjbart (en svag förnimmelse till streck). Det har gått tre dagar sedan jag testade första gången, trodde att strecket skulle vara tydligare, inte svagare, missfall på G kanske?


    Usch så jobbigt, kan du testa med en annan typ av test! Är det testdag idag?
  • Etta
    Liten elak och intelligent skrev 2018-06-15 21:58:15 följande:

    Allt känns bara skit. Vi fick ju tre som de sade jättefina embryon till frysen. Man vågade inte återföra färskt eftersom jag var överstimulerad utan jag fick vänta till hormonkaoset lagt sig. De sade att de flesta frysta embryon klarar upptining. Typ 75-80%.

    Idag var det dags. Jag skulle dit för återföring. När jag kört 1,5 timme och med en halvtimme kvar ringde de. 

    Inget av embryona klarade sig. Inte ett enda. Alla tre är döda. Man tinade ett i taget men inget klarade det. 

    Jag är så fruktansvärt jävla ledsen.


    Neeej! Usch, din stackare!! Förstår verkligen att du är ledsen!

    Kanske inte är till nån vidare tröst nu, men många säger ju att första gången är som en provomgång, för att testa hur kroppen reagerar på hormonerna och för att sedan få bättre dos och resultat. Vi fick jättedåligt resultat första ivf-omgången, men sen blev jag gravid andra omgången. Många kramar till dig!
  • Etta
    Liten elak och intelligent skrev 2018-06-19 16:43:37 följande:

    Tack snälla för all omtanke. Vi var där igår för att prata om varför det blev som det blev och hur vi går vidare nu. De hade ingen förklaring att ge. De var själva jätteförvånade. Över 90% av de frysa blastocysterna brukar klara upptining hos dem.. För mig dog alla tre..... De sade att det KAN ha varit något fel på dem men mest troligt oerhört olycklig slump.Vi har nu nästa behandling planerad. Det blir i augusti efter deras sommarstängning. Denna gång blir det korta protokollet för att minska risken för en till överstimulering med coasting och totalfrys. Det var ju så att efter coastingen så gav mina 25-30 äggblåsor ändå bara sju ägg för resten hade tillbakabildats pga den situation som tyvärr uppstod med nödvändig lång coasting (fyra dygn). Jag blev ju också rätt risig med vätska i buken etc.

    Nu vet vi ju hur min kropp fungerar lite mer.... Som en del skriver så är väl den första ofta en provomgång. Jag var mer lättstimulerad än man trodde trots min ålder på 38. Nu vet vi det. Och då kan man ta hänsyn till det. I sig är det ju positivt att jag är lättstimulerad.

    Jag frågade om det ändå var rätt beslut att frysa alla tre blastocysterna. Det var det absolut sade läkaren. För återför man när det blivit så kan man bli väldigt sjuk. 


    Så bra att ni fått möte, men vilken otur ni måste haft! Men låter ju verkligen som ni har goda chanser. Och skönt med kort protokoll! Hoppas ni kan njuta lite av sommaren nu!
  • Etta

    Åh vad det är segt att ruva och bara vänta och vänta... inga symtom förutom lite "spänd" mage, och det är ju även tecken på mens... Väntar mensen imorn om jag inte är gravid. Bara på RD 7 idag så känns lite tidigt att testa.

  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-06-21 00:00:53 följande:

    Det är verkligen tortyr. Brukar du testa innan TD?


    Ja, kan aldrig hålla mig till TD, tänker jag ska göra det men efter en veckas ruvande är man ju ett nervrak! Testade neg nu på morgonen på RD 8 :(
  • Etta
    LovisaM skrev 2018-06-21 10:20:16 följande:

    Trist med mensen deppa å ta nya tag!

    En gnutta hopp kan jag skicka då jag fått plus idag rd 8 med tvådagars, "brukar" få missfall runt rd 18 så väntar oroligt på att tiden ska skynda på.


    Åh, håller tummarna stenhårt!!
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-06-22 23:38:47 följande:

    Nej va tråkigt! Brukar du få mens så tidigt? Finns det någon chans att det bara är en blödning? Kram


    Ja, det var ju i naturlig cykel och min vanliga cykel är rätt kort, 26 dagar, så det var på beräknad dag. Funderar däremot på om det funkar med naturlig cykel för mig, känns ju knappt som det hinner fästa när beräknad mens är en vecka efter insättning?

    Vi har kört ICSI pga låg befruktningsgrad vid vanlig, gjort stor skillnad för oss!
Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018